«ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Από τα παιδιά του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

Κανένα σχόλιο

«Θεατροπαιχνίδια» θα παρουσιάσουν οι μικροί μαθητές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Θεατρικής Παιδείας και Δράσης του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, ώρα 19:00. Είμαστε όλοι περήφανοι για την προσπάθεια αυτή των μικρών μας φίλων, που από φέτος ταξιδεύουν στις γνώσεις που τους παρέχει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης, γύρω από το θέατρο και τη ζωή, που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον.

Ταξίδι με αερόστατο…

"Sponsored links"

Είναι ένα ταξίδι στην Αφρική με αερόστατο. Συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-7 χρονών με μοναδική αποσκευή τους τη φαντασία.

Συμμετέχουν οι: Ειρήνη Κομισοπούλου, Δημήτρης Λέκκας, Αναστασία Μανωλικάκη, Νίκος Μανωλικάκης, Μαρία Μαραβελάκη, Μάνθος Μαραβελάκης, Ευγενία Μπάσκαλη, Αναστάσης Μπιτσάκης, Ναταλία Πρωτοπαπαδάκη, Αργυρώ Πετράκη, Ευαγγελία Στουρνάρα.

Μικρές Ιστορίες

Η ονειροπαρμένη : Ειρήνη Μπακιρτζόγλου

Στην τηλεόραση : Ειρήνη Μπακιρτζόγλου, Ιωάννα Σαρημανώλη, Ζωή Τζέλεση

Το αυτοκίνητο : Φανή Δασκαλάκη, Ζωή Τζέλεση

Στο μπαρ : Δανάη Κρητικού

και χορεύοντας…… της λύθηκαν τα γόνατα : Μαίρη Αποστολάκη, Χρυσή Σταθάκη

Στο πάρκο

"Sponsored links"

Μια κλασσική ιστορία παντομίμας όπου ένας κλέφτης παριστάνει το άγαλμα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη αναστατώνοντας την καθημερινότητα του πάρκου. Διάφορα κωμικά συμβαίνουν με τους ανθρώπους που περνούν από κει.

Συμμετέχουν οι: Ελευθερία Αθανασοπούλου, Μαίρη Αποστολάκη, Ερμιόνη Βουλγαράκη, Παρασκευή Γουλιέλμου, Παύλος Γρυφάκης, Φανή Δακαλάκη, Κατερίνα Δημητρίου, Ελπίδα Καλαμαράκη, Ανδρομάχη Κάπουλα, Χριστόφορος Καραγιάννης, Δανάη Κρητικού, Νεκτάριος Λιονάκης, Βασιλική Μόστρη, Ελένη Μπομπολάκη, Γιάννης Μπορμπαντωνάκης, Ευαγγελία Πετράκη, Ιωάννα Σαρημανώλη, Χρυσή Σταθάκη, Ζωή Τζέλεση, Νικόλας Χειλαδάκης

Υπεύθυνος Παιδικού Εργαστηρίου : Ηλίας Αθανασούλιας

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης : ΑΝΕΚ LINES

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live