Διαγωνισμός Μακέτας Σήματος για Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάδειξης Κρητικού Ελαιολάδου (ΣΠΑΚΕ) σε συνεργασία με τον ΣΕΔΗΚ προκειμένου να προετοιμάσει την ανάδειξη και προβολή του Ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) «Κρήτη» προκηρύσσει διαγωνισμό για την δημιουργία μακέτας σχετικού σήματος. Το σήμα που θα δημιουργηθεί προορίζεται να εκτυπώνεται χωριστά και να παραχωρείται σε Συν/κες Οργανώσεις και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις οι οποίες θα τυποποιούν και συσκευάζουν στην περιοχή της Κρήτης Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κρήτη, εφόσον οι ίδιες επιθυμούν και εφόσον πληρούν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις πέραν των προδιαγραφών που προβλέπονται στον σχετικό Φάκελο που έχει υποβληθεί προς έγκριση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΕ.

Το σήμα είναι επιθυμητό να περιλαμβάνει στην σύνθεση του τα τρία ιδεογράμματα για το Ελαιόδεντρο, τον Ελαιόκαρπο και το Ελαιόλαδο της Γραμμικής Β’ Γραφής της Μινωικής περιόδου καθώς, σχηματική παράσταση της Κρήτης και τις λέξεις «ΠΟΠ Κρήτη» στην Ελληνική η τις αντίστοιχές τους στις άλλες ξένες γλώσσες. Ο διαγωνιζόμενος όμως μπορεί να προσθέσει σε αυτά και ότι άλλο σχετικό η ενισχυτικό θεωρεί σκόπιμο κατά την κρίση του (π.χ. καρπό, φύλλο, κλαδί ελιάς, ελαιόλαδο, ονομασία η πληροφόρηση για τα ιδεογράμματα με μικρά γράμματα κλπ) καθώς επίσης έχει το δικαίωμα να υποβάλλει και ελεύθερη σύνθεση δικής του έμπνευσης.

"Sponsored links"

Η αξιολόγηση των συμμετοχών θα γίνει από ειδική Επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τις συμμετοχές ως προς πέντε συγκεκριμένα κριτήρια. Οι διακρίσεις που θα απονεμηθούν θα είναι: Τρία βραβεία που θα συνοδεύονται από 1000 ευρώ το Α, 500 ευρώ το Β και 250 ευρώ το Γ, τρεις Έπαινοι Α, Β, Γ και τρεις Εύφημες μνείες Α, Β, Γ . H απονομή των διακρίσεων θα γίνει σε δημόσια εκδήλωση (Συνέδριο, Ημερίδα κλπ) του και τα έργα που θα διακριθούν και οι δημιουργοί τους θα τύχουν ανάλογης δημοσιότητας

Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν κατά τον τρόπο που αναφέρεται στις προδιαγραφές το αργότερα μέχρι την 14 Μαΐου 2008, ημέρα Τρίτη και ώρα 12: 00 στην Δ/νση του ΣΠΑΚΕ, Τζανακάκη και Ερωτοκρίτου 1, -73134 ΧΑΝΙΑ.

Πλήρεις προδιαγραφές υπάρχουν στην Ιστοσελίδα του ΣΕΔΗΚ www.sedik.gr αλλά μπορεί και να σταλούν με e-mail εφόσον ζητηθούν με έγγραφη αίτηση που θα σταλεί στο Φαξ 28210 50818 η στο e-mail info@sedik.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live