Το βαθμολογικό κέντρων Χανίων επισκέφθηκε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Κανένα σχόλιο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ επισκέφθηκε το Βαθμολογικό Κέντρο Χανίων που στεγάζεται στο κτήριο του 6ου Γυμνασίου στην Αμπεριά. Τα μέλη του Συμβουλίου περιόδευσαν στους διάφορους χώρους και συνομίλησαν με συναδέλφους βαθμολογητές. Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται οι καθηγητές να επιτελέσουν το σοβαρότατο έργο της αξιολόγησης και βαθμολόγησης των γραπτών εκατοντάδων μαθητών, υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, είναι τριτοκοσμικές.

Σπασμένα και ακατάλληλα καθίσματα και θρανία, τουαλέτες βρώμικες που αναδύουν έντονη δυσοσμία, έλλειψη φωτοτυπικών μηχανημάτων είναι μερικά από αυτά που διαπιστώθηκαν και αυτό την ώρα που οι αμοιβές των συναδέλφων, οι οποίοι συμμετέχουν στις εξετάσεις, παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

"Sponsored links"

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

  • καλεί την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους υπευθύνους του Βαθμολογικού Κέντρου να πάρουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας στο Βαθμολογικό Κέντρο
  • καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες βαθμολογητές να απέχουν την Δευτέρα 2 Ιούνη από τις 12:00 έως τις 14:00 από την βαθμολόγηση γραπτών διαμαρτυρόμενοι για τις απαράδεκτες συνθήκες στο Βαθμολογικό Κέντρο.
  • καλεί τους υπουργούς Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και οικονομικών να διπλασιάσουν όλες τις αμοιβές που αφορούν στις εργασίες που οι εκπαιδευτικοί προσφέρουν κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων (επιτηρήσεις, βαθμολογήσεις, διάφορες επιτροπές κλπ) και να τις καταβάλουν έγκαιρα στους συναδέλφους.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live