Φαινόμενα Γκρουέφσκι

Κανένα σχόλιο

Οι Γερμανοί κατά κάποιο τρόπο υπεξαίρεσαν (υπόκλεψαν) τον Ρωμαϊκό Αετό και ίδρυσαν την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους. Τον Αετό χρησιμοποιούσαν και οι Ναζί κατά κόρον. Γιατί; Ήθελαν να παρουσιαστούν κληρονόμοι της Ρώμης και να επαναλάβουν αυτό που έκανε ο Μ. Κων/νος στο παρελθόν. Επιδίωξαν δηλαδή με το «Αγία» να έχουν για την νέα αυτοκρατορία τους την άνωθεν ευλογία. Η συνταγή δεν «περπάτησε», γιατί ήταν μαϊμού.

gruesfki Οι Έλληνες, κληρονόμοι του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους, αλλά και συνεχιστές του Αρχαίου Πολιτισμού τους «περπάτησαν». Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, έστω κατακερματισμένη, έστω ημιθανής έζησε, περίπου, χίλια χρόνια και «έπεσε» αξιοπρεπώς. Ακόμη τρίβουν τα μάτια τους οι Σταυροφόροι που μπήκαν σαν πλιατσικολόγοι στην Κων/λη. Πλούτος και πολιτισμός, πολιτισμός και πλούτος! Μετά ήρθε ο Κεμάλ.

"Sponsored links"

Αυτός έβγαλε τα απωθημένα του ανακηρύσσοντας τους Τούρκους κληρονόμους των Αρχαίων Ελλήνων (ακόμη και ο Όμηρος έγινε Ομάρ) και ΔΙΕΤΑΞΕ τους «ακαδημαϊκούς» του να θεμελιώσουν και να αποδείξουν πως οι Τούρκοι είναι δημιουργοί του πανανθρώπινου πολιτισμού. Ο Παντουρκισμός, κατ’ άλλους Παντουρανισμός των Νεοτούρκων έγινε το «Κοράνι» του Βαθέως Τουρκικού Κράτους. Η συνταγή όχι μόνο δεν «περπάτησε» αλλά έγινε και περίγελως γιατί ήταν μαϊμού.

Ο κ. Γκρουέφσκι σήμερα, ανακηρύσσει αυτόν απόγονο των Αρχαίων Μακεδόνων και με νονό τον κ. Μπους δεν πλαστογραφεί την Ιστορία, αλλά την διακωμωδεί. Το εξωφρενικό είναι πως και ο Κεμάλ και ο κ. Γκρουέφσκι και ο κ. Μπους λειτούργησαν και λειτουργούν εις βάρος μας. Και νάναι μόνο αυτοί; Και οι Τσάροι (Καίσαρες) των Σέρβων και οι Τσάροι των Βουλγάρων στο παρελθόν το ίδιο έκαναν. Ανακήρυσσαν εαυτούς Αυτοκράτορες των Ρωμαίων.

Μερικοί θα πουν: Μα αυτά είναι «ρατσιστικά». Για ποιους όμως; Πέστε μου, για ποιους; Για μας τους Έλληνες ή για τους άλλους; Η παγκοσμιοποίηση χτυπά την πόρτα, όχι για να καταργήσει τον ρατσισμό, αλλά πλασσάροντας τον αντιρατσισμό σαν Δημοκρατική και Ανθρωπιστική ιδεολογία, να επιτύχει την παγκόσμια αυτοκρατορία της. Θα το πετύχει; Προσωρινά και άλλοι με άλλες ιδεολογίες το πέτυχαν. Προσωρινά όμως. Μονίμως ποτέ.

ΦΩΤΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live