Επικινδυνότητα της παιδικής χαράς της παραλίας Κισάμου – Αίτημα για συζήτηση στο Δ.Σ. Κισάμου

Κανένα σχόλιο

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κισάμου ζητά με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου να συζητηθεί το θέμα «Επικινδυνότητα της Παιδικής Χαράς της παραλίας Κισάμου». Αναλυτικά αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε

"Sponsored links"

Παρακαλώ όπως φέρετε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 31-3-2009 το θέμα: Επικινδυνότητα της Παιδικής Χαράς της παραλίας Κισάμου.

Αρχές του 2009 είχα θέσει στη δημοτική αρχή το θέμα της επικινδυνότητας της παιδικής χαράς, όμως καμία ενέργεια δεν είχε γίνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά που πηγαίνουν να χαρούν το παιχνίδι.

Υπάρχουν σωλήνες, γύρω από το παιχνίδι ¨ΜΥΛΟΣ¨, που προεξέχουν από το έδαφος γύρω στα 5-10 cm.
Σπασμένα παιχνίδια.
Τα περισσότερα φώτα είναι χαλασμένα και σπασμένα.

Η εικόνα που αντικρίζει κανείς είναι εικόνα εγκατάλειψης και έλλειψης πολιτικής για τα νέα παιδιά.

Η δημοτική αρχή πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα και ασφάλεια της παιδικής χαράς.

Με εκτίμηση

Κουνελάκης Στέλιος

Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live