Εκπαιδευτικό τμήμα Αγωγής Υγείας διοργανώνει η Νομαρχία Ρεθύμνου στην Αργυρούπολη

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου – Δ/νση Πολιτισμού – Ν.Ε.Λ.Ε, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυρούπολης, διοργανώνει και θα υλοποιήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα, στην Αργυρούπολη του Δήμου Λαππαίων, ένα μη επιδοτούμενο τμήμα αγωγής υγείας, συνολικής διάρκειας 25 ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 07-07-2008 στα γραφεία της ΝΕΛΕ Ρεθύμνου, Σ. Βλαστού 14, και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυρούπολης.

Το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας από εθνικούς πόρους. Περισσότερες πληροφορίες: στο τηλέφωνο 28310-21613.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live