Από τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Ντερμανάκη pαράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μοναδικός δήμος που έμεινε ανοικτός ο Δήμος Χανίων — Λουκέτο έβαλαν χθες τα περισσότερα δημοτικά καταστήματα στο νομό Χανίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαφαινόμενη παύση των κοινωνικών προγραμμάτων από αρχές Σεπτεμβρίου . Εντύπωση καθώς και αρνητικά σχόλια προκαλεί η στάση του δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη, καθώς ο δήμος Χανίων δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις με το δημοτικό κατάστημα του μητροπολιτικού δήμου του νομού να παραμένει ανοιχτό.

Για το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Ντερμανάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων τον οποίο θα καλέσει ο Γιάννης Ντερμανάκης να απαντήσει γιατί ενώ όλοι οι δήμοι ήσαν κλειστοί ο Δήμος Χανίων παρέμεινε ανοικτός με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να είναι υπόλογος. Για την πράξη του αυτή ο κ. Ντερμανάκης θα του τονίσει ότι πρέπει να απολογηθεί ενώπιον του Χανιώτικου λαού.

"Sponsored links"

Κλειστοί όλοι οι δήμοι του Ν. Ηρακλείου

Αντίθετα στο Ηράκλειο η εικόνα είναι διαφορετική,  με τους δήμους του νομού να κλείνουν ζητώντας να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας των κοινωνικών προγραμμάτων, όπως είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, η βοήθεια στο σπίτι, οι μονάδες κοινωνικής  μέριμνας και τα γραφεία κοινωνικών υποστηρικτικών υπηρεσιών. Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, οι δήμαρχοι του Ηρακλείου θα ενημερώσουν τους βουλευτές του νομού.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live