Εκδόθηκε η σχετική βεβαίωση δημιουργίας οικισμού για τον Στεγαστικό Συνεταιρισμό Καταναλωτών

Κανένα σχόλιο

Ο Στεγαστικός Συνεταιρισμός Καταναλωτών Νομού Χανίων ύστερα από πολυετή γραφειοκρατική ταλαιπωρία απόκτησε επιτέλους την πολυπόθητη βεβαίωση από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τη δημιουργία του προτύπου και περιβαλλοντικού οικισμού στα Ξανθουλιανά Ακρωτηρίου. Η έκδοση της βεβαίωσης αποτελεί πραγματικό σταθμό για την ενεργή επαναδραστηριοποίηση του Συνεταιρισμού, στο ενεργητικό του οποίου είναι η κατασκευή πολυκατοικίας στη Νέα Χώρα, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της πηγής στον Άγιο Ανδρέα Κεραμειών , η έντονη παρουσία του στα κοινωνικά και οικιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Με ιδιαίτερη επιστολή του Δ.Σ του Συνεταιρισμού εκφράζονται ευχαριστίες προς το Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη και την τέως Διευθύντρια ΥΠΕΧΩΔΕ κα Βαρβάρα Παπαχριστοδούλου για την πολύτιμη βοήθεια τους στην έκδοση της σχετικής βεβαίωσης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live