Πολιτιστικό τριήμερο στο Νεροκούρου

Κανένα σχόλιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεροκούρου διοργανώνει πολιτιστικό τριήμερο 8, 9 και 10 Αυγούστου αφιερωμένο στο περιβάλλον και στις παραδόσεις του τόπου. Την Παρασκευή 8 Αυγούστου: Έκθεση έργων λαϊκής παραδοσιακής τέχνης ώρες λειτουργίας 19.00 – 22.00 στην αίθουσα Αγίου Γερασίμου Νεροκούρου. Το Σάββατο 9 Αυγούστου: Ποδηλατικός γύρος με αφετηρία το Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου (18.30) και τερματισμός στον Άγιο Γεράσιμο Νεροκούρου, θα ακολουθήσει βράβευση αριστούχων μαθητών της περιοχής (20.30).

Την Κυριακή 10 Αυγούστου: Διοργανώνει μεγάλη κρητική βραδιά με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, με ριζίτικο τραγούδι και καλή παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη. Επίσης θα γίνει η βράβευση καλύτερης μαντινάδας με θέμα «τον άνθρωπο και το περιβάλλον». Η είσοδος ελεύθερη για το κοινό

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live