Με τον υφυπουργό Οικονομίας συναντείται αύριο ο Σ. Τσόκας

Κανένα σχόλιο

Με το υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008 και ώρα 1 το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας που θα συνοδεύεται από τους 4 Προέδρους των ΤΕΔΚ του νησιού. «Να σας θυμίσω δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας, ότι στην προηγούμενη συνάντηση που είχαμε με την ΤΕΔΚ Ηρακλείου υπήρξε ένα αίτημα να συναντηθούμε με τον κ. Παπαθανασίου τον αρμόδιο υπουργό για να δούμε τα θέματα του ΟΠΑΑΧ. Τα θέματα των Δήμων οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στα ΟΠΑΑΧ.

Έτσι λοιπόν ζήτησα από τον κ. Παπαθανασίου να μας δεχθεί, και θα το κάνουμε στις 6 του μηνός Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα. Θα είναι οι τέσσερις πρόεδροι ΤΕΔΚ και ο Γενικός Γραμματέας» κατέληξε ο κ. Τσόκας .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live