Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το Εθνικό Ίδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την έκδοση του τόμου των πρακτικών του συνεδρίου «Η ελληνική αγροτική κοινωνία και οικονομία κατά τη βενιζελική περίοδο» που εκδόθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και άλλες εκδόσεις του Ιδρύματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας απηύθυνε την παρακάτω ιδιόγραφη επιστολή:

«Συγχαρητήρια για την τόσο επιμελημένη έκδοση των πρακτικών του επιστημονικού συνεδρίου. Τα περιεχόμενα του βιβλίου είναι ελάχιστη τιμή στον μεγάλο εκσυγχρονιστή της αγροτικής πολιτικής στην πατρίδα μας.

"Sponsored links"

Παρακολουθώ με αγάπη και ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», σας συγχαίρω και εύχομαι συνεχείς επιτυχίες.

Εγκάρδια

Κάρολος Γρ. Παπούλιας»

Ανάλογου περιεχομένου προσωπικές επιστολές ή μηνύματα που αναφέρονται στις εκδόσεις και το έργο του Ιδρύματος απηύθυναν πρόσφατα προς το Ίδρυμα: Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Παπανδρέου, η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κων/νος Στεφανόπουλος, οι πρ. Πρωθυπουργοί κκ. Κων/νος Μητσοτάκης και Κων/νος Σημίτης, οι πρ. Πρόεδροι της Βουλής κ. Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης καθώς και άλλες προσωπικότητες της πολιτικής και των γραμμάτων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live