«Χρυσός» ο Χαϊδεμενάκης στον Αγώνα κατάβασης στην Καλαμάτα

Κανένα σχόλιο

Την πολύ καλή πορεία που έχει αρχίσει τα τελευταία 2 χρόνια στους αγώνες κατάβασης συνέχισε ο Χαιδεμενάκης Μπάμπης .Ο αθλητής του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES παρά το γεγονός ότι είχε πτώση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και ξεκινούσε σε μειονεκτική σειρά εκκίνησης κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας και να πλασαριστεί στην πρώτη θέση. Οι υπόλοιποι συναθλητές του είχαν κάποια ατυχήματα και δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

"Sponsored links"

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ανεσιάδης Χρήστος στο γύρο Κρήτης που διοργάνωσε ο ΠΟ Ρεθύμνου και περιλάμβανε τρία ετάπ . Ά Ετάπ :Ρέθυμνο, Χανιά, Σπήλι ΄Β Ετάπ: Σπήλι , Τυμπάκι ΄Γ Ετάπ Λασίθι ,Ρέθυμνο. Ο αθλητής της ομάδας του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES με πολύ σταθερή απόδοση και στα τρία ετάπ τερμάτισε πρώτος με σχετική μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αθλητή. Ο Παλιεράκης Σταύρος τερμάτισε 2ος στους μάστερ β , ενώ η Αλτχάουζ Άρτεμις μετά από πτώση που είχε στο δεύτερο ετάπ δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω του τραυματισμού που της προκλήθηκε στην πτώση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΟΜΟΥ

Στο 3ο και τελευταίο κύπελλο δρόμου που διοργανώθηκε από την ΕΟΠ στα Δερβενοχώρια οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν σην πρώτη τριάδα. Ο Περράκης Ανδρέας να πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση τερματίζοντας 6ος και ο Σκαλιδάκης Γιώργος πολύ κοντά να τερματίζει 7ος .

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live