Μαθητικός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Αφίσας

Κανένα σχόλιο

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Χανίων ενημερώνει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ότι με σκοπό τον εορτασμό της 10ης επετείου του ευρώ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαδικτυακό ευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας για μαθητές 10 έως 14 ετών. Καλούνται οι μαθητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εκφράσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους με δημιουργικό τρόπο σε ατομική αφίσα με θέμα «10 χρόνια με το ευρώ». Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2008 με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2008. Οι 16 νικητές θα βραβευτούν με μια ψηφιακή μηχανή και οι αφίσες τους θα τοποθετηθούν σε μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί το 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς: www.neagenia.gr ή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.eurocompetition.net/ww/en/pub/ecfin/homepage.htm, στην οποία παρέχονται επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και το μέλλον του ευρώ και σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live