Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης» χορεύει στο 4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ στο Αίγιο

Κανένα σχόλιο

Αναχωρεί σήμερα για το Αίγιο ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης» με τη χορευτική ομάδα των μεγάλων, για να συμμετάσχει στο 4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, όπου συμμετέχουν 15 Ελληνικά και 15 ξένα συγκροτήματα. Οι χορευτές του «Ψηλορείτη» θα χορέψουν τιμητικά στην έναρξη του Φεστιβάλ στους ήχους της λύρας του Γιώργου Ρεθεμνιωτάκη και του λαούτου του Γιάννη Μπουλνταδάκη.

Ο Ψηλορείτης είχε προσκληθεί και πέρυσι στο ίδιο Φεστιβάλ ενώ το Μάρτη παιδική χορευτική ομάδα είχε προσκληθεί στο Α’ Βαλκανικό Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Τους χορευτές συνοδεύει ο Αδάμ Μπούτζουκας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live