Το πόρισμα για το ΘΨΠΧ στον Υπουργό Υγείας

Κανένα σχόλιο

Το πόρισμα της ομάδας εργασίας για την αξιοποίηση των χώρων του παλιού Ψυχιατρείου Χανίων, θα κατατεθεί στον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο, που αναμένεται σε λίγες μέρες στα Χανιά. Την Τετάρτη το βράδυ έγινε ενημερωτική συζήτηση για τα συμπεράσματα του πορίσματος στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων συμφωνεί

"Sponsored links"

psixiatreio Στο μεταξύ, το δημοτικό συμβούλιο Χανίων συμφωνεί στη χωροθέτηση χρήσεων εκπαιδευτικής , ερευνητικής συνεδριακής πολιτιστικής και κοινωνικής κατεύθυνσης για την αξιοποίηση των χώρων του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων. Ωστόσο επισημαίνει ότι η ομάδα εργασίας αγνοήθηκε από τη διοίκηση του ιδρύματος και το υπουργείο Υγείας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live