Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κανένα σχόλιο

Στη συνεδρίαση της 3/7/2008 του Διοικητικού Συμβουλίου των μελών ΔΕΠ (Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) του Πολυτεχνείου Κρήτης εγκρίθηκε πλειοψηφικά (με ψήφους 3-2) το ακόλουθο ψήφισμα σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών για ανάδειξη Πρυτανικής Αρχής και του Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος:

ΨΗΦΙΣΜΑ

"Sponsored links"

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης επιβεβαιώνει την προσήλωση του στην ανάπτυξη του Δημόσιου Πανεπιστημίου. Θεωρεί ότι η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Πρυτανικής Αρχής και Προέδρων Τμημάτων αποτελούν κορυφαίες στιγμές αυτοδιοίκησης, δημοκρατίας, και περαιτέρω ανάπτυξης και καλούμε την κοινότητα του Πολυτεχνείου να διασφαλίσει και περιφρουρήσει την ομαλή διεξαγωγή τους. Καλεί τα μέλη του Συλλόγου να απομονώσουν αυτούς που επιδιώκουν την κατάλυση της λειτουργίας του Πολυτεχνείου. Τέλος, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 25/8/2008 (ημερήσια διάταξη, ώρα και χώρος θα ανακοινωθούν στην πρόσκληση του ΔΣ).

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live