Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων στο πλευρό του Κάρατζιτς

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων σε έκτακτη Συνεδρίασή του ασχολήθηκε με το θέμα της πρόσφατης σύλληψης του πρώην Προέδρου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Σέρβου κ. Ράντοβαν Κάρατζιτς και αποφάσισε τα παρακάτω: Ομάδα Δικηγόρων του Συλλόγου μας θα τον επισκεφθεί στις φυλακές όπου κρατείται, θα δηλώσει ότι θα απαιτήσομε από τους Διεθνείς Οργανισμούς της εξασφάλιση Δίκαιης Δίκης, και ότι η ίδια ομάδα προσφέρεται να τον υπερασπιστεί Δωρεάν εφ’ όσον βεβαίως και ο ίδιος το επιθυμεί.

ratobam Πιστεύουμε ότι, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, θα κρίνει μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας με αντικειμενικά κριτήρια τον παραπάνω κατηγορούμενο και δεν θα επηρεαστεί από πολιτικές σκοπιμότητες και παρεμβάσεις, και θα γίνει Δίκαιη Δίκη.
Ζητούμε από τον Ο.Η.Ε. την ίση αντιμετώπιση όλων των κατηγορούμενων για τα αδικήματα που διαπράττουν σε όλες τις χώρες του Κόσμου χωρίς Διακρίσεις μέσα στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου και του νομικού πολιτισμού.

"Sponsored links"

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Ποντικάκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Πραματευτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live