Εντός δύο μηνών ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου Πλακιά

Κανένα σχόλιο

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης και ο Δήμαρχος Φοίνικα κ. Μανώλης Μαστορογιαννάκης, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη επισκέφτηκαν σήμερα το αλιευτικό καταφύγιο Πλακιά, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής. Ο εργολάβος και η επιβλέπουσα αρχή, Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων Κρήτης, ενημέρωσαν τον κ. Παπαδάκη ότι σε διάστημα εντός 2 μηνών ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλακιά, (θα φιλοξενεί βάσει της μελέτης του 80 αλιευτικά σκάφη) οι οποίες περιλαμβάνουν κατασκευή προσήνεμου μόλου μήκους 150 μέτρων, υπήνεμου μόλου μήκους 80 μέτρων, κρηπιδωμάτων και απαραίτητων χερσαίων χώρων εξυπηρέτησης, ενώ θα περιλαμβάνει και την κατασκευή συνδετήριας οδού με τον παρακείμενο δρόμο Πλακιά – Σούδα.

imageΣημειώνεται ότι το έργο, προϋπολογισμού 4.600.000 Ευρώ, δημοπρατήθηκε τον Μάρτιο του 2006 από την Περιφέρεια Κρήτης και στη συνέχεια ακολούθησε ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

"Sponsored links"

image

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live