Από το ΚΕΠ διεκπεραιώνονται πλέον και διαδικασίες του Υπουργείου Μεταφορών

Κανένα σχόλιο

Από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι από τις 30/03/2009 διεκπεραιώνονται και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών οι παρακάτω διαδικασίες του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών:

 1. Έκδοση άδειας οδήγησης κατηγορίας Α (αρχική ή επέκταση).
 2. Έκδοση άδειας οδήγησης κατηγορίας Β (αρχική ή επέκταση).
 3. Ανανέωση άδειας οδήγησης.
 4. Επέκταση άδειας οδήγησης στην κατηγορία Γ.
 5. Επέκταση άδειας οδήγησης στην κατηγορία Γ+Ε.
 6. Επέκταση άδειας οδήγησης στην κατηγορία Δ.
 7. Αντικατάσταση οδήγησης με αντίστοιχη νέου τύπου.
 8. Έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης, ελληνικής ή κράτους- μέλους της Ε.Ε, λόγω απώλειας ή φθοράς ή αλλοίωσης.
 9. Μετατροπή ισχύουσας άδειας οδήγησης από Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία Ιαπωνία, Νότιο Κορέα και χώρες της τέως Σοβιετικής Ένωσης σε αντίστοιχη ελληνική.
 10. Μετατροπή ισχύουσας άδειας οδήγησης από κράτος – μέλος της Ε.Ε σε αντίστοιχη ελληνική, χωρίς ιατρική, θεωρητική και πρακτική εξέταση.
 11. Μετατροπή ισχύουσας άδειας οδήγησης διπλωματικού υπαλλήλου σε αντίστοιχη ελληνική (κατηγορίας Α,Β ή Β+Ε ή υποκατηγορίες Α1 ή Β1).
 12. Χορήγηση ειδικής άδειας οδήγησης επιβατικού δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου).
 13. Ανανέωση ειδικής άδειας οδήγησης επιβατικού δημόσιας χρήσης ΤΑΞΙ Ε.Δ.Χ.

Το Κ.Ε.Π. του Δήμου Χανίων λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από 08.00 μέχρι 14.00. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live