Οι κουτόχορτοι

Κανένα σχόλιο

Ότι πάνε να μας διαλύσουν χρησιμοποιώντας παν θεμιτόν και αθέμιτον μέσον εδώ και πολλά χρόνια και ποιος «χαζούλης» δεν το πήρε χαμπάρι; Προσπαθούν, ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να την ταΐσουν κουτόχορτο και με ύπουλες συνταγές να την αναισθητοποιήσουν. Πως λέγεται το κουτόχορτο; Στο κουτόχορτο δίνουν διάφορα ονόματα ηχηρά που άλλα λένε και άλλα εννοούν οι Κουτόχορτοι που τα παράγουν. Όπως «ανθρώπινα δικαιώματα», «πολυπολιτισμική κοινωνία», «συνεργασία των λαών», «Ευρώπη των λαών», «σταθεροποίηση», «αυτοπροσδιορισμός», «ανεξιθρησκεία», «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», «ρατσισμός», «κοινωνία της ανοχής» και άλλα βαριά χαρτιά που εκείνοι χρησιμοποιούν, που τα καπηλεύονται για να μας κάνουν σκόνη.

Όμως αλλού οι χοντράδες.

"Sponsored links"

Οι Κρήτικοι πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά Κρητικοί.

Οι Πελοποννήσιοι πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά Πελοποννήσιοι.

Οι Στερεοελλαδίτες πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά Στερεοελλαδίτες.

Οι Θεσσαλοί το ίδιο.

Οι Ηπειρώτες το ίδιο.

Οι Μακεδόνες το ίδιο.

Οι Θρακιώτες το ίδιο.

Οι Νησιώτες το ίδιο.

Είμαστε όλοι αδέλφια και μας ενώνει η Ελλάδα. Η Νέα Αταξία Πραγμάτων δεν έχει σχέση με τις γνήσιες ανθρώπινες αξίες που εκείνοι προσπαθούν να παραχαράξουν. Ποιοι είναι εκείνοι; Οποθενδήποτε και αν προέρχονται.

"Sponsored links"

ΦΩΤΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις