Η σύλληψη Κάρατζιτς και η Δεξιά προστυχιά

Κανένα σχόλιο

Τελικά συνελήφθη… το θηρίο! Χαράς Ευαγγέλια για όλους (μας) Ευρωπαϊκή Ένωση, Σερβικό λαό, Ελλάδα και «νέα τάξη πραγμάτων» ή νεκροταφείο ελπίδων! Χαρείτε χαράν μεγάλην ντόπιοι και διεθνείς εγκληματίες, που αντί για σας θα κάτσει στο εδώλιο του «διεθνούς ποινικού δικαστηρίου» το θύμα σας, προς εξιλασμού των εγκλημάτων σας! Και «συνηγορούσης» της ηλικίας του, προδιαγράφεται και γι’ αυτόν η τύχη του Μιλόσεβιτς… ένα ακόμη πτώμα μετράει για σας;

Του Α. Χαρχαλάκη

"Sponsored links"

karatz Είναι όμως να φρίττει κανείς, όταν βλέπει το κουβάρι των δηλητηριωδών φιδιών να τυλίγεται γύρω από τα υπόλοιπα των πτωμάτων, κατ’ αρχήν του Μιλόσεβιτς, σε λίγο του Κάρατζιτς, αργότερα του στρατηγού Μλάντιτς, και δεν γνωρίζουμε ποιών άλλων, στην πορεία της Ιστορίας «που τελείωσε» κατά Φουκουγιάμα και τους Εβραιο – Σάξωνες, υποβολείς του… Βεβαίως για να φτάσουμε σ’ αυτές τις επώνυμες δολοφονίες, έπρεπε να προηγηθούν χιλιάδες δολοφονίες ανωνύμων, που θα τις «δικαιολογούσαν» οι δολοφονίες των επωνύμων!

Κι είναι να… θαυμάζει κανείς, κατ’ αρχήν, την προστυχιά της δεξιάς ηγεσίας της Σερβίας! Τόβαλε αμέτι – μουχαμέτι, να ρίξει τη χώρα στο λάκκο των ευρω – εβραιο – σαξωνικών λεόντων… Δεν μέτρησε γιαυτήν τίποτε, ούτε τα ερείπια του Αλέξινατς και των άλλων Σερβικών – Γιουγκοσλαβικών πόλεων, ούτε τα βλήματα του απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα διάσπαρτα σ’ όλη την Σερβία και τις περιφέρειες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που θα εκπέμπουν για 1.000 (!) χρόνια θανατηφόρα ακτινοβολία, με φοβερές προβλέψεις για την υγεία των πληθυσμών. Δεν μέτρησε η Αμερικανο – Ευρωπαϊκή επέμβαση, που εκτός των άλλων κόστισε το Κόσσοβο (τους «άγιους τόπους» των Σέρβων), ούτε τα ορφανά που κατά καιρούς φιλοξενούνται και στη χώρα μας… Αυτή είναι παγίως η Δεξιά πρακτική διεθνώς!

Προδοτική και αμείλικτη ενάντια στους λαούς που την υφίστανται, μόνο και μόνο για τα συμφέροντα των οικονομικών κύκλων που την εκπέμπουν… Απ’ αυτό δεν εξαιρείται φυσικά και η Ελληνική Δεξιά πολιτική. Χαρακτηριστικό αποδεικτικό στοιχείο της, οι δηλώσεις της υπουργού εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη, που κάνει κάθε έντιμο πολίτη αυτής της άμοιρης χώρας – και δεξιό πιστεύω – να φρίττει διαβάζοντάς τις! Αποτελούν μνημείο ανθρώπινου κυνισμού και πολιτικής προστυχιάς.

Ας δούμε κάποια αποσπάσματα: «Η Σερβία απελευθερώνεται από δουλείες ενός παρελθόντος που έχει οριστικά καταδικαστεί και μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και την ευρωπαϊκή της προοπτική, της οποίας η Ελλάδα θα συνεχίσει σταθερός αρωγός…». Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΠΑΣΟΚ δια στόματος Γ. Παπακωνσταντίνου: «Η σύλληψη Κάρατζιτς, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, στην πορεία της Σερβίας στην Ε.Ε…». Δηλαδή «κολιός και κολιός από το ίδιο (Δεξιό) βαρέλι». Κι ύστερα καμώνεται το ΠΑΣΟΚ πως ανήκει στις δυνάμεις της Αριστεράς! Τι να πει κανείς που οι… προσδιορισμοί λειτουργούν ενίοτε απροσδιόριστα…

Μόνο το ΚΚΕ, προς τιμήν του, και λόγω αρχών, μίλησε όπως πρέπει και παρά τις διαφορές μου μαζί του (επί προσωπικού μόνο) οφείλω να το συγχαρώ!

Ο συλληφθείς, μέρος αναπόσπαστο της πρόσφατης Σερβικής (και Βαλκανικής) Ιστορίας, είναι ήρωας όπως και ο καταζητούμενος στρατηγός Μλάντιτς. Εγκληματίες και θρασύδειλοι είναι οι σημερινοί ανάξιοι ηγέτες της πατρίδας του και όλη η δεξιά φάρα των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Που σαν ένοχοι ζητούσαν και ζητούν «επί πίνακι» τας κεφαλάς των ανδρείων και έντιμων Σέρβων, για να τις προσαγάγουν στο εδώλιο της Χάγης, όπου θάπρεπε να κάθονται οι ίδιοι! Είναι να κάνει κανείς εμετό, βλέποντας αυτό το αισχρό και παράλογο θέατρο!

Και πέραν των όσων λέγονται για τον συλληφθέντα, και τον διαφεύγοντα για την ώρα Μλάντιτς, σίγουρα είναι ήρωες για κάθε τίμιο Σέρβο! Και για κάθε έντιμο της χώρας μας.

Τώρα, όσον αφορά «εμάς», η σύλληψη αυτή έχει πολύ… «ψωμί», για τους εξής λόγους: ενιαιοποιούνται οι Βαλκανικές ευρωενωσιακές εκτάσεις, που επιπροσθέτως οι λαοί των (Ελληνικός – Σερβικός) διάκεινται φιλικά μεταξύ των. Οι εκατέρωθεν κινήσεις κεφαλαίων, θα είναι εντελώς απρόσκοπτες αφού θα αφορούν εταίρους.

Η αντιμετώπιση, από κοινού, στενά περιφερειακών, προβλημάτων θα είναι πιο εύκολη και τελέσφορη. Το ζήτημα το Κοσσόβου, που πρέπει να θεωρείται λήξαν, από τον προδοτική Σερβική ηγεσία, δεν προβλέπεται να προκαλέσει Βαλκανικές αναταράξεις, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Και η κοινότητα των Σέρβων του Κοσόβου, θα παραμένει παντελώς αβοήθητη, εν ονόματι της «καλής Ευρωπαϊκής διαγωγής» του 28ου μέλους της «Ευρωπαϊκής οικογένειας»!! Όμως «άλλα μεν ηγέται βούλονται, άλλα δε το μέλλον (και οι λαοί) επιτάσσουν». Φυσικά η περιοχή των Βαλκανίων, δεν θα πάψει, στο ορατό τουλάχιστον μέλλον, να αποτελεί «πυριτιδαποθήκη». Γιατί εδώ δεν θα πάψουν να διεκδικούνται ενεργειακά και γεωπολιτικά ζητούμενα… Καυγάδες σε ξένον αχυρώνα δηλαδή…

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live