Δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο ανδρών – νέων – γυναικών ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ Lines

Κανένα σχόλιο

Μετά από μια παύση 4 ετών η ανδρική ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES επανήλθε στο βάθρο με πολύ καλή εμφάνιση τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στον αγώνα αντοχής. Στην ατομική χρονομέτρηση ο Γιώργος Τζωρτζάκης του Τάλου Anek Lines κατέκτησε την 2η θέση με χρόνο 52.11 μόλις 21 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Δαλέζιο Ιωσήφ.

panellinio 2008 003 Στην κατηγορία των Νέων ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης τερμάτισε 3ος παρά το γεγονός ότι έσκασε το ελαστικό του και έχασε πολύτιμο χρόνο. Πολύ καλή παρουσία και για τον Δρακάκη Γιάννη που κατετάγη 5ος και τον Φραγκιουδάκη Γιάννη 13ος. Στην κατηγορία των γυναικών η Μαρίνα Παραγυιού κατετάγη 11η πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις γυναίκες της ομάδας. Στον αγώνα αντοχής του Σαββάτου η Αλτχάουζ Άρτεμις κατάφερε και πλασαρίστηκε 9η με δυνατό σπρίντ στον τερματισμό και η Σαριβασίλειου Ζωή 12η.

"Sponsored links"

panellinio 2008 004 Στον αγώνα αντοχής της Κυριακής στην κατηγορία ανδρών ο Σκαλιδάκης Γιώργος έχασε πάνω στο νήμα την πρώτη θέση από τον πολύ δυνατό Καλουδάκη Νίκο ενώ ο Δρακάκης Γιάννης με συγκλονιστική απόδοση τερμάτισε 4ος και πρώτος από όλους τους νέους ο Τζωρτζάκης Γιώργος 7ος κερδίζοντας το δεύτερο γκρούπ στο σπρίντ και ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης 21ος και ο Φραγκιουδάκης Γιάννης 23ος. Ο Περράκης Ανδρέας αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και τερμάτισε 54ος ενώ ο Ταμπακάκης Νίκος και Ανεσιάδης Χρίστος είχαν σκασμένο ελαστικό.

Ο ΤΑΛΩΣ θέλει ακόμα μια φορά να ευχαριστήσει την ΑΝΕΚ LINES που είναι χρυσός χορηγός της ομάδας για την προσφορά της και την panellinio 2008 006 συμβολή της και σε αυτή την επιτυχία του συλλόγου

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Τρεβίζο της Ιταλίας από τις 3-6 Ιουλίου θα συμμετάσχει ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES μετά από κλήση που του έγινε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές εκπροσωπώντας τα χρώματα της εθνικής ομάδας δρόμου.

panellinio 2008 023

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live