Σύσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης για την πορεία των οδικών έργων

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχουμε και από τους εργολήπτες αλλά και από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας οι οποίοι παρακολουθούν το έργο μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει απρόσκοπτα ο δρόμος μέχρι το Αρκαλοχώρι και μέχρι το τέλος του χρόνου μέχρι την Βιάννο. Ως προς τον οδικό άξονα Ηράκλειο – Αγ. Δέκα με την γέφυρα στο Σίβα οποία χρειάζεται 3 εβδομάδες να ολοκληρωθεί.

Τα παραπάνω δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας μετά τη σύσκεψη για την πορεία των έργων της Περιφέρειας Κρήτης που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του και στην οποία πήραν μέρος Διευθυντές Υπηρεσιών, ανάδοχοι των εκτελουμένων έργων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

"Sponsored links"

Συγκεκριμένα μετά τη σύσκεψη ο Γ.Γ δήλωσε :

Σήμερα έγινε μια σύσκεψη που αφορά τα δύο έργα που παρακολουθεί η Περιφέρεια στο Νομό Ηρακλείου, τελειώνοντας το Γ΄ ΚΠΣ . Έχουμε λοιπόν 2 έργα. Το ένα είναι το Ηράκλειο – Βιάννος και το άλλο είναι το Ηράκλειο – Μεσαρά, έως την Αγ. Βαρβάρα που αφορά το έργο που κάνουμε. Από κει και πέρα όπως ξέρετε υπάρχουν δύο εργολαβίες τις οποίες εκτελεί η ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ μέχρι τους Αγ. Δέκα.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχουμε και από του εργολήπτες αλλά και από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας οι οποίοι παρακολουθούν το έργο μέχρι το τέλος Ιουνίου θα κυκλοφορείται απρόσκοπτα ο δρόμος μέχρι το Αρκαλοχώρι και μέχρι το τέλος του χρόνου μέχρι την Βιάννο. Ως προς τον οδικό άξονα Ηράκλειο – Αγ. Δέκα στο κομμάτι που μας αφορά έχουμε την γέφυρα στο Σίβα η οποία χρειάζεται 3 εβδομάδες να ολοκληρωθεί και έχουμε και ένα χιλιόμετρο πριν την Αγία Βαρβάρα . Να σας θυμίσω ότι είναι το κομμάτι που θα ενώσει τις κατασκευές τις δικές μας με τις κατασκευές της ΕΥΔΕ –ΒΟΑΚ, της εργολαβίας που γίνεται με τις σήραγγες κλπ.

Άρα λοιπόν έχουμε αυτές τις δύο υποχρεώσεις. Εκεί υπάρχει μια καθυστέρηση στο αρχικό κομμάτι. Όπως ξέρετε κάνουμε την βελτίωση στα 3 πρώτα χιλιόμετρα. Υπάρχει η καθυστέρηση διότι έχουμε πρόβλημα με τις απαλλοτριώσεις. Δύο φορές έχει αναβληθεί η δικάσιμος για ορισμό τιμής απαλλοτρίωσης, είναι η τρίτη φορά που καθορίζεται η ημερομηνία και φιλοδοξούμε να μην έχουμε άλλη καθυστέρηση. Δοθείσης ευκαιρίας και σωστά κατά την άποψή μας η ΔΕΥΑΗ πέρασε και καινούργιους αγωγούς κλπ. Άρα λοιπόν αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε όσο το συντομότερο δυνατόν την δικάσιμο, το έχουμε ζητήσει, ώστε να μπορέσουμε να απεμπλακούμε και από κει.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live