Σύσκεψη σήμερα στον Δήμο Βουκολιών για την πυρασφάλεια και πυροπροστασία

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη για την πυρασφάλεια και πυροπροστασία του Δήμου Βουκολιών πραγματοποείται σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παλαιών Ρουμάτων, στα Παλαιά Ρούματα Δήμου Βουκολιών, στο πρώην Κοινοτικό Γραφείο, με την συνεργασία και συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης θα γίνει, από τον Δήμαρχο Βουκολιών και τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Νομ/κής Αυτοδιοίκησης Ν.Χανίων , η παράδοση: α) των ειδών ένδυσης – ατομικής προστασίας και β) επινώτιων που χορήγησε στο Δήμο μας το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Ν.Α Χανίων, στους εθελοντές πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παλαιών Ρουμάτων- Δήμου Βουκολιών

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live