Βραβεύτηκε το Επιμελητήριο Χανίων ως η πιο οργανωμένη παρουσία στη 2η Διεθνή Έκθεση κρασιού ΟΙΝΟΣ

Κανένα σχόλιο

Το ασημένιο μετάλλιο μεταξύ 600 επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και επιπλέον το ειδικό βραβείο του διοργανωτή δηλαδή της ΔΕΤΡΟΠ, για την πιο οργανωμένη παρουσία, απέσπασε το Επιμελητήριο Χανίων στην 20η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών πιο γνωστή ως ΔΕΤΡΟΠ και την 2η Διεθνή Έκθεση κρασιού ΟΙΝΟΣ που πήρε μέρος με δέκα έξι (16) επιχειρήσεις του Νομού μας από τον χώρο τροφίμων και ποτών.

090309 03 HELEXPO DETROP CLUB Τα Χανιώτικα προϊόντα και συγκεκριμένα κρασί, λάδι, μέλι, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αρτοσκευάσματα, κρεατοσκευάσματα, ελιές, και αναψυκτικά παρουσιάστηκαν σ’ ένα καλαίσθητο και εντυπωσιακό περίπτερο 200 τ.μ. Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Σπανουδάκης Ευάγγελος ο οποίος και συνόδευσε την αποστολή στην Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια της έκθεσης διοργανώθηκε στο Χανιώτικο περίπτερο Κρητική βραδιά γευσιγνωσίας με την συμμετοχή Κρητικού χορευτικού συγκροτήματος της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας.

"Sponsored links"

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης καθημερινώς πραγματοποιούνταν αρτοπλασίες και διαδικασία παραγωγής αρτοσκευασμάτων καθώς και γευσιγνωσία όλων των Χανιώτικων προϊόντων που συμμετείχαν στην έκθεση. Ευχαριστημένοι ήταν όλοι οι εκθέτες των Χανίων όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους σε τοπικό κανάλι που συνόδευε την αποστολή, ευχόμενοι την ίδια επιτυχία στην επόμενη διοργάνωση που είναι το 2011.

120309 100 HELEXPO VRAVEIA

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live