Σύσκεψη για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Χανίων εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο, παρουσία του βουλευτή Χανίων Στέλιου Νικηφοράκη και εκπροσώπων της διοίκησης και των εργαζομένων, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου δρομολογήθηκαν λύσεις τόσο για το στεγαστικό πρόβλημα όσο και για αυτό της στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό του Τομέα Χανίων.

ekabΣτη σύσκεψη παραβρέθηκαν από την πλευρά της διοίκησης, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Κρήτης Μανώλης Καλαϊτζάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ Στέλιος Βαρβατάκης, ενώ από την πλευρά των εργαζομένων ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Βαρβατάκης, οι οποίοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους από αυτή την εξέλιξη.

"Sponsored links"

Όσον αφορά στο στεγαστικό πρόβλημα ανακοινώθηκε ότι ξεκινά άμεσα η μελέτη για οικοδομική άδεια σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Η χρηματοδότηση της μελέτης, καθώς και μέρος του έργου, έως του ποσού των 150.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, ενώ ο κ. Παπαευσταθίου δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού από πόρους του ΕΚΑΒ.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ με ανθρώπινο δυναμικό υπήρξαν δεσμεύσεις ότι εντός του Ιουνίου του τρέχοντος έτους θα εγκριθούν όσες αιτήσεις μετάθεσης θα έχουν υποβληθεί μέχρι τότε για το ΕΚΑΒ Χανίων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live