Ο γ.γ. Αθλητισμού για την δημιουργία γηπέδου τένις στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σχετικά με τη διαμαρτυρία του ΣΕΓΑΣ για τη δημιουργία γηπέδων τένις, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής, που επιλήφθηκε του θέματος, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, διαπίστωσε ότι: Θα γίνει ένα μόνο γήπεδο τένις, με έξοδα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Χανίων και μάλιστα σε χώρο, που δεν δημιουργεί προβλήματα στις δραστηριότητες των αθλητών στίβου.

Σε περίπτωση, δε, που αποφασιστεί αναμόρφωση του σταδίου και ο χώρος του γηπέδου τένις είναι απαραίτητος για άλλο σκοπό, θα χρησιμοποιηθεί χωρίς να δικαιούται ο όμιλος αντισφαίρισης οποιαδήποτε αποζημίωση.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live