Αστερας Ρεθύμνου – Κοζανίδης: «Ενθουσιαστήκαμε με τον κόσμο, τον θέλουμε και στη συνέχεια κοντά μας»

Κανένα σχόλιο

Ο Στέλιος Κοζανίδης, ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο (έστω και ανεπίσημο) γκολ του Αστέρα Ρεθύμνου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο έμπειρος μέσος, από το πρώτο φιλικό κατά την επιστροφή του στο Ρέθυμνο, έδειξε τις διαθέσεις του. Όμως εντυπωσιάστηκε και από την παρουσία του κόσμου και δεν μπορούσε να μην σταθεί σε αυτό.

«Το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν για μένα ένα ιδιόμορφο και ιδιαίτερο παιχνίδι, άσχετα αν ήταν φιλικό. Ήταν το πρώτο κατά την επιστροφή μου στο Ρέθυμνο και το γκολ που σημείωσα με γέμισε χαρά», δήλωσε για το πρώτο γκολ που πέτυχε, για να σταθεί στη συνέχεια στην προσέλευση του κόσμου.

"Sponsored links"

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και εμείς οι παίκτες από την παρουσία και τη συμπαράσταση του κόσμου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Παρότι το παιχνίδι έγινε καθημερινή και είχε πολύ ζέστη, το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος αλλά και η προσέλευση του, μας άφησε πολύ ευχαριστημένους. Τους θέλουμε συνέχεια κοντά μας και στη συνέχεια να βλέπουμε τη Σοχώρα γεμάτη. Όταν λέω γεμάτη, το εννοώ, να μην πέφτει καρφίτσα. Να ξαναγίνει έδρα, όπως τότε με την ΕΑΡ. Τους περιμένουμε όλους κοντά μας».

«Τα πάντα είναι θετικά στον Αστέρα»

Από εκεί και πέρα ο Κοζανίδης μίλησε και για την κατάσταση που βρήκε στο Ρέθυμνο και στην ομάδα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς δουλεύει και λειτουργεί η ομάδα και σίγουρα θα συνεχίσουμε σε αυτά τα πλαίσια. Τα πάντα είναι θετικά. Αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και ικανοποίηση. Έχει καλό υλικό η ομάδα, άριστο κλίμα και όλοι μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν, για να είμαστε ευχαριστημένοι χωρίς να βάζουμε στόχους και όρια. δεν νοείτε ολόκληρο Ρέθυμνο να βάζει ταμπέλες και να μην στηρίζει όλες τις ομάδες του. Ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό, πρέπει να το αγκαλιάζουμε, για εμάς και τα παιδιά μας», θα δηλώσει αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια, «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι γίνεται μια καλή ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου. Στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά να παρουσιάζουμε μία ομάδα όσο πιο καλή και ποιοτική γίνεται εντός του γηπέδου. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι πέρα για πέρα θετικές. Υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα παντού, σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες για να πάνε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο πιο μπροστά και ακόμη ψηλότερα. Για αυτό θα πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι την ομάδα, ωθώντας την σε αυτό το δρόμο. Δεν υπάρχουν ούτε ταμπέλες, ούτε διακρίσεις».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live