Ασύρματοι παραδόθηκαν χθες από τη Νομαρχία Ρεθύμνου σε συμβασιούχους και εθελοντές πυροσβέστες

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Νομαρχία Ρεθύμνου η τελετή παράδοσης ασυρμάτων στους συμβασιούχους και εθελοντές πυροσβέστες, παρουσία του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, της Αντινομάρχη, κας Μαρίας Αρχοντάκη, του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, νομαρχιακού συμβούλου, κ. Αντώνη Μπαγιαρτάκη, της νομαρχιακής συμβούλου κας Γιάννας Κεφαλογιάννη – Μπιρλιράκη και του νομαρχιακού συμβούλου, κ. Μανώλη Παπυράκη.

ASYRMATOI Όπως δήλωσε ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, προ μηνός κατατέθηκε από τους συμβασιούχους και εθελοντές πυροσβέστες του Νομού αίτημα προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ώστε να τους προμηθεύσει με ασυρμάτους. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα αυτό, κρίνοντας απαραίτητο τον εν λόγω εξοπλισμό τόσο για την ασφάλεια των πυροσβεστών όσο και για τη διευκόλυνση του σημαντικού έργου που επιτελούν.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live