Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου

Κανένα σχόλιο

«Έγινε ολοφάνερο, ότι πλέον προχωρούμε με τους ρυθμούς που πρέπει για την ολοκλήρωση αυτού του τεράστιου αναπτυξιακού έργου που λέγεται Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου». Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Σεραφείμ Τσόκας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει ένα σχόλιο 24 ώρες μετά την επίσκεψη του κ. Σουφλιά σε σχέση με τα έργα στο Νομό.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε :

"Sponsored links"

Χθες ήταν πασιφανές, έγινε ολοφάνερο, ότι πλέον προχωρούμε με τους ρυθμούς που πρέπει για την ολοκλήρωση αυτού του τεράστιου αναπτυξιακού έργου που λέγεται Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου. Στα επόμενα χρόνια θα έχουμε αυτό το αεροδρόμιο. Από κει και πέρα εξηγήθηκε απόλυτα από τον κ. υπουργό πως θα γίνει, με ποια μέθοδο θα γίνει, τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και με ποια βήματα θα συνεχίσουμε.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live