Σύλλογος Χημικών Χανίων – Ρεθύμνης: Η απονομή του βραβείου “Γ. Βροντουλάκη”

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. για 18η συνεχή χρονιά ο σύλλογος Χημικών Χανίων – Ρεθύμνου συνδιοργανώνει με το Δήμο Χανίων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την εκδήλωση της απονομής του βραβείου Γ. Βροντουλάκη». Το βραβείο αυτό καθιέρωσε ο αείμνηστος χημικός Γεώργιος Βροντουλάκης με κληροδότημά του που διαχειρίζεται ο Δήμος Χανίων. Είναι χρηματικό έπαθλο, περίπου 1500 ευρώ, το οποίο απονέμεται στον Χανιώτη μαθητή ή μαθήτρια που εισάγεται με την υψηλότερη βαθμολογία, σε χημικό τμήμα Ελληνικού Πανεπιστημίου.

Ο Σύλλογος Χημικών της Πόλης μας διοργανώνει την εκδήλωση αυτή θέλοντας να επιβραβεύσει τον μαθητή ή την μαθήτρια που κατέκτησε το βραβείο, αλλά και να τιμήσει – μνημονεύσει, τον αείμνηστο δωρητή. Στη φετινή απονομή, που αποτελεί πλέον κοινωνικό γεγονός, ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δρ. Νικολαϊδης Νίκος με θέμα

"Sponsored links"

«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ο κ. Νικολαϊδης θα αναφερθεί στα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα που αφορούν την γεωργία μας, τοπικά αλλά και παγκόσμια, στην δεδομένη ανάμειξη της χημείας σε αυτά και θα συνοψίσει τις ερευνητικές προσπάθειες, που γίνονται στο Πολυτεχνείο μας, για την επίλυσή τους. Η επίκαιρη αυτή ομιλία αφορά τον κάθε προβληματισμένο και ευαισθητοποιημένο πολίτη αλλά και τους αρμοδίους φορείς που φέρουν την ευθύνη της διαχείρισης αυτών των προβλημάτων. Για όλα τα παραπάνω ο Σύλλογος Χημικών καλεί καθένα συμπολίτη μας να παρακολουθήσει την παραπάνω ενδιαφέρουσα εκδήλωσή του.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live