Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Ποτέ άλλοτε ο Δήμος Χανίων δεν είχε αυτή την κατάληξη….

– Πάντα ήταν προπύργιο προοδευτικών πρακτικών και αντιλήψεων.

– Δήμος καλεί Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Οι κατατρεγμένοι μετανάστες μας ενοχλούν δια τα καθ’ ημάς!!!

"Sponsored links"

– Στη Δημοτική Αστυνομία: Την πινακίδα « απαγορεύεται η στάθμευση» πλην των δημοσιογραφικών :» Ερμηνεύουν: Επιτρέπονται όλα εκτός Δημοσιογραφικών!! Και μοιράζουν κλήσεις « σαν τα στραγάλια» και κανείς δεν συγκινείται!

– Κοτέτσι» ο χώρος μπροστά στο Ξενία Ακαλαίσθητες περιφράξεις που δεν κάνουν ούτε οι πιο άσχετοι ιδιοκτήτες . Η προχειρότητα σ’ όλο της το μεγαλείο. Ο χώρος της πισίνας «σφαντάσει» προχειρότητα και στην όλη προσπάθεια στους γύρω χώρους όπου γίνονται οι εργασίες χωρίς τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

Αποτέλεσμα να πέσει συμπολίτης μας πριν λίγες ημέρες από ύψος 5 μέτρων στην τάφρο και να ταλαιπωρείται ακόμα….

– Ποιοι διαβρώνουν την τοπική κοινωνία , ποιοι είναι τα βαποράκια π ου αλλοιώνουν την προσωπικότητα… την φυσιογνωμία του τόπου;

– Πόσοι ξέρουν το παρασκήνιο των αποθηκών καυσίμων;

– Γιατί stαge- αφού οι κυβερνητικοί στα Χανιά Εκλογές έρχονται και ότι μπορούμε να κάνουμε γιατί χανόμαστε. Έτσι παιδιά; Έτσι αλλά μην κοροϊδεύεται τον κόσμο. Ότι κι αν κάνετε το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.

– Όπου γίνονται Εκλογές τελευταία, μα όπου, Εφορία, ΕΛΤΑ, ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται δριμύτερο στα Χανιά. Επιτέλους γιατί ΡΟΤΑΡΥΑΣΑΜΕ.

«ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ» Καρφίτσα δεί έπεφτε και το Σάββατο στην πρεμιέρα και την Κυριακή Άλλη μια δικαίωση για τον Μιχάλη Αεράκη. Μια προσπάθεια χρόνων καταξιώνεται στην αγάπη των Χανιωτών για το θέατρό τους το ΔΗΜΟΤΙΚΟ Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης Καμάρι της Κρήτης κι ας γυρίσουν όλοι οι άλλοι την κλοπή τους πλην του Τ.Α Χανίων.

"Sponsored links"

– Φατρίες παρέες και ιστορίες στην τοπική ΕΛ.ΑΣ . Τελευταία οι επιτυχίες ήλθαν με την σημερινή ηγεσία και ως του θαύματος βγήκαν δη του ΒΗΜΑτος αποκαλύψεις δήθεν…

Τα παιχνιδάκια… όμως έχουν και… ΠΑΤΡΩΝΕΣ . Ποιοι είναι;

ΟΥΤΕ τις αποφάσεις τους δεν είναι ικανοί να επιβάλλουν οι Δημοτικοί Άρχοντες εξ ου και το μπάχαλο των ασύδοτων αφισσοκολήσεων και όχι μόνο… Στενές επαφές και σχέσεις το ΠΑΣΟκατζή Δημάρχου Βουκολιών με τον ΝΔ Νομάρχη επισημαίνοντας , τελευταία . Απλώς το σημειώνομαι.

– Δήμαρχε Χανίων η περιγραφή στα Νέα καταστήματα και η πλατεία στο κέντρο της πόλης έχουν μετατραπεί σε τεκέ… Που είναι η Δημοτική Αστυνομία σου μόνο για τις κλήσεις την έχεις;
– Ένα πουλάκι … μου είπε ότι μπορεί να τρώμε και ψάρια ιχθυοτροφείων Λασιθίου και τα πληρώνουμε και πανάκριβα. Αγοράζουν λέει ας πούμε 5 ευρώ τα’ ανακατέβουνε με ελιά και το πουλάνε 22 ευρώ. Υπάρχει κανείς αρμόδιος για έλεγχο; Αμφιβάλλω!

– Διαφημιστικά ρολόγια με χορηγίες στα κεντρικά σημεία της πόλης . Μόνο π ου τα ρολόγια δεν … δουλεύουν! Σχέτη δυσφήμιση δηλαδή.

– Έργα στους δρόμους σε ωρισμένες περιπτώσεις εφιάλτης. Τώρα ειδικά που άρχισαν οι βροχές. Τέτοια απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στην Παλαιά Εθνική οδό από Ταυρωνίτη Εως Κολυμπάρι. Μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή χωρίς σημάνσεις με μεγάλους κινδύνους και ταλαιπωρία και δεν λέει να τελειώσει…

– Άλλη περίπτωση στο Βαμβακόπουλο στη Λεωφόρο Κατζαντζάκη . Εσφαλε μάλλον ή ΔΕΗ και τοποθέτησε υπόγειο καλώδιο. Ο δρόμος έμεινε έτσι με τα χώματα αν και το έργο τελείωσε εδώ και πολλές μέρες . Η λασπουριά είναι τόση που μπαίνει… και στα σπίτια των ανθρώπων . Ελεος.

– Υπάρχει ένας στενός δρόμος που συνδέει την Αγιά με το Γαλατά και Εθνική με Παλαιά Εθνική Οδό ή Εθνικής Αντιστάσεως . Η κυκλοφορία του μεγάλη. Κι όμως οι βάνες ύδρευσης του ΟΑΔΥΚ βρίσκονται 1 μέτρο εντός του δρόμου!!! Πάνε μήνες που μίλησα προσωπικά για το θέμα στο Δήμαρχο Νέας Κυδωνίας. Έχει κάνει ενέργειες μου είπε. Μόνο Δήμαρχε που οι ενέργειες σου είναι ατελέσφορες και η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη.

– Όλη η ζωή μου απ’ όταν μπήκα στη Δημοσιογραφία είναι ένα ασταμάτητο ανελέητο κυνηγητό . Τελευταία (( για να εξηγούμαστε το παραδικαστικό Χανίων δεν υπάρχει…) με δικάζουν απανωτά 3.500 ευρώ , μου ζητούν γιατί κάνω όπως πάντ ατη δουλειά μου σωστή. Γιατί δεν συμβιβάζομε. Νόμος του Βενιζέλου βλέπεται και τα πενιά… δεμένα….

– Αλλά κι αυτό πάλι το πρόσφατο μ΄ ένα Ελληνοαμερικανό 22.500 θα κληρώσω το πάπλωμα… Θα κάνω αγωγή μου είπε κι αν κερδίσω κέρδισα . Το χρέος π ου εγώ αμφισβητούσα, εκείνος εκτιμούσε στις 2000. Τόκος στον τόκο και το ΄φτασε εκεί το δεδικασμένο των τοπικών δικαστηρίων. Στο δρόμο θα μ’ έβγαζαν αν δεν δανειζόμουν . Στον Αρειο Πάγο πώς να πάω 4.500 ευρώ « το μαλλί» μόνο τα έξοδα κι αν χάσω οι τόκοι δεν ξέρω π ου θα φτάσουν… Αυτό είναι το κράτος δικαίου. Εχεις χρήματα κυνηγάς τον κόσμο του « πίνεις το αίμα με το καλαμάκι» και το απολαμβάνεις. Δεν έχεις κάθεσαι και πληρώνεις σαν το σκασμένο… Και έχεις και τον Αλογοσκούφη να σε κυνηγά. Ο φτωχός είναι καταδικασμένος . Α ρε κράτος δικαίου!! Κι όμως πως το λέει το τραγούδι… « Κι ως τον ύστερο κτύπο της καρδιάς μου θ’ αντιστέκομαι» . Δεν τα πήρα τα συμβατικά σας και παραμένω το ίδιο υ περήφανος, κι ας με απειλείται με φυλακή εδώ είμαι και είμαι και….

Υπο-νομευτής

Το ίδιο αθεράπευτα ρομαντικός.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live