Ο Μανώλης ΓΛέζος στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στo πλαίσιο της Πανελλήνιας Μέρας  Δράσης για τα 60 χρόνια  Ν.Α.Τ.Ο., ο Μανώλης Γλέζος  θα βρίσκεται στα Χανιά την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του περιλαμβάνει :

Παρασκευή 3 Απριλίου

"Sponsored links"

  • 8.30 π.μ.  Επίσκεψη στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας και συζήτηση με τους μαθητές
  • 12.30 μ.μ Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ”ΚΥΔΩΝ”
  • 20.00 μ.μ Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων θα γίνει παρουσίαση του δίτομου έργου του Μανώλη Γλέζου «Η Εθνική αντίσταση 1940-45» από τον Σκεύο Παπαϊωάννου, καθηγητή και πρόεδρο του τμήματος Κοινωνιολογίας   του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θα μιλήσει ο Μανώλης Γλέζος. Την εκδήλωση προλογίζει η Βαρβάρα Περράκη, μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Χανίων.

Σάββατο 4 Απριλίου

Ο Μανώλης Γλέζος θα παρευρίσκεται και θα χαιρετίσει την αντιπολεμική συγκέντρωση  στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 12 το μεσημέρι.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live