Διπλώματα οδήγησης: Μας δουλεύουν!‏

Κανένα σχόλιο

Έως το Δεκέμβριο του 2008 το υπουργείο Μεταφορών μετά από συνεργασίαμε τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, θα ανακοινώσει μέτρα για τηδιασφάλιση της νομιμότητας στις διαδικασίες έκδοσης διπλωμάτωνοδήγησης. Για την αποφυγή δωροδοκιών κατά τη διαδικασία της πρακτικήςεξέτασης θα δημιουργηθούν και ειδικές πίστες, όπου θα εξετάζονταιπαρουσία τρίτων οι υποψήφιοι οδηγοί. [ert.gr] Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν, πίστες ακούγαμε και πίστες ακόμα δεν έχουμεδει. Και φοβάμαι ότι ούτε του χρόνου θα τις δούμε κι ας λέει ο κοςΧατζηδάκης ό,τι θέλει.

clip_image001Να σας θυμίσω κύριε Χατζηδάκη ότι πριν από ενάμιση χρόνο έδωσαεξετάσεις τρεις φορές για δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, επειδή δενήθελα να “λαδώσω”, πληρώνοντας 170 ευρώ για επανεξέταση κάθε φορά. Πέρυσι μίλησα κάποια στιγμή για το θέμα με κάποιον, ο οποίος ήταν σεμια σχετική ομοσπονδία (δασκάλων οδήγησης αν θυμάμαι καλά ή κάτιτέτοιο) και μου είπε επί λέξη: “Με τι λεφτά θα φτιάξουν τις πίστες πουλένε, αφού τα έχουν φάει ήδη”! Συνέλαβαν πριν από μερικές μέρες δύο εξεταστές για χρηματισμό στιςεξετάσεις οδήγησης. Καλά, μόνο δύο; Πάνω από τους μισούς εξεταστές ταπαίρνουν κανονικά.

"Sponsored links"

Κάντε έναν αιφινιδιαστικό έλεγχο κύριε Χατζηδάκη ένα ωραίο πρωινό, αλλάξτε τελευταία στιγμή εξεταστές και επιτροπές ναδείτε πόσοι θα κοπούν!
Βάλτε καμιά καμερούλα, να δείτε σε πόσες εξετάσεις ο δάσκαλος πατάειτα πεντάλ και αντί να παρκάρει ο εξεταζόμενος, παρκάρει ο δάσκαλος,ενώ οι εξεταστές χαζογελάνε, σκεπτόμενοι “τι ωραία που τα πήραμε και σήμερα”!

Από το www.xblog.gr

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live