Ο κ. Παναγιώτης, η Κίνα, η Ντόπα…και η εθνική Ελλάδος

Κανένα σχόλιο

Σήμερα ο αθλητής και η αθλήτρια εμπιστεύεται τυφλά τον προπονητή τους, είναι σίγουροι ότι θα τους οδηγήσει γρήγορα στην δόξα και στο χρήμα, έχουν επενδύσει τη ζωή τους στους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι ολυμπιακοί αγώνες τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια δεν είναι πλέον καθαροί. Η ανθρώπινη ζωή έχει μετατραπεί σε εμπόρευμα μεγάλης αξίας, και όλοι από αυτήν προσδοκούν κέρδη.

Της Στέλλα Αλφιέρη (πρώην Βουλευτίνα)

"Sponsored links"

Ανεξέλεγκτη και ασύδοτη η ντόπα έχει καταλάβει όλα τα αθλήματα και έρχεται ανενόχλητη από την Κίνα, και από άλλες πολιτείες σε ποσότητες τεράστιες και με στόχο τις ευαίσθητες ηλικίες του αθλητισμού, κανένα κράτος κανένας ελεγκτικός μηχανισμός δεν μπήκε εμπόδιο στην ελεύθερη διακίνηση της. Οι κούριερ κάνουν χρυσές δουλειές μεταφέρουν και παραδίδουν τα «κοκτέιλ» στους συντελεστές των «μεταλλείων» στο κάθε προπονήτακο και παραγοντίσκο που διαφεντεύει την ζωή και τα όνειρα των παιδιών μας.

Η Ελλάδα αντιγράφει τους «ισχυρούς» του αθλητισμού και τους συναγωνίζεται μέχρι τελικής πτώσεως , είναι και αυτή ένας καλός πελάτης… Απόδειξη η ολυμπιάδα της Αθήνας δεν ξέφυγε από το « μοιραίο » Η Θάνου ο Κεντέρης ο Σαμπάνης ήταν πρωταθλητές αυτής της τραγωδίας, όμως εμείς οι «εθνικοί φίλαθλοι» βλέπαμε «αδικημένα παιδιά»….. και είμαστε σίγουροι ότι η παγκόσμια αθλητική κοινότητα τους ζήλευε και τους μισούσε!!! Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική η υπόθεση αυτή ποτέ δεν συζητήθηκε στην Ελληνική κοινωνία, ψίθυροι, εικασίες, αμφιβολίες, σχεδιασμένα ατυχήματα, τελικά έκλεισε το θέμα και η υπόθεση πήγε στο αρχείο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

Η εφαρμογή των νόμων θάφτηκε κάτω από το βάρος των αναβολικών. Τα τεράστια συμφέροντα κέρδισαν την παρτίδα . Η εταιρεία παραγωγής αναβολικών Balco παρέμεινε η πρωταγωνίστρια $και η κερδισμένη των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, ήταν και η εταιρεία που «ανέβασε» την Marion Τζόουνς στους ολυμπιακούς του Σίνδνει. Σήμερα η Τζόουνς ζητά δημόσια συγνώμη και έχει παραδεχθεί ότι έκανε χρήση αναβολικών. Η Θάνου (τη περίεργη σύμπτωση ) πήρε τα μετάλλια της Τζόουνς, ευτυχώς δεν μεσολάβησε φιέστα η πρωτιά αυτή έπεσε στα χαμηλά.

Το έγκλημα κατά της ανθρώπινης ζωής πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Οι ολυμπιάδες και οι αθλητικές οργανώσεις της ντόπας της αδιαφάνειας της μίζας της καταστροφής του περιβάλλοντος της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να καταργηθούν, προσβάλουν τον πολιτισμό μας, οι αξίες που υπηρετούν είναι επικίνδυνες για την ανθρώπινη ζωή.

Οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα να χειροκροτούν και να επιβραβεύουν την αυθαιρεσία και την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής να σταματήσουν να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για την «πρωτιά της ντόπας». Ο ντοπαρισμένος πρωταθλητισμός δεν έχει καμιά θέση στις υγιείς κοινωνίες. Ο αθλητισμός πρέπει να γυρίσει σελίδα, οι Γειτονιές μας να αποκτήσουν ξανά γήπεδα και αλάνες και παιδιά ευτυχισμένα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live