Εθελοντικώς καθαρισμός βυθών και παραλίας Χρυσής Ακτής

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2008 στις 20 Σεπτεμβρίου, η HELMEPA (Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος) μια από τις πλέον δραστήριες ελληνικές περιβαλλοντικές οργανώσεις, διοργανώνει για πολλοστή συνεχή χρονιά εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Κυδωνίας σε συνεργασία με την ομάδα δυτών FUN DIVE Platanias – Chania συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή και διοργανώνει την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00π.μ εθελοντικό καθαρισμό βυθού στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live