Η Ρώσικη αρκούδα προστάτευσε την Οσσετία

Κανένα σχόλιο

Στη σκληρή πραγματικότητα του ΝΕΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΥΣΗΣ, με ισχυρή πίσω την άγρια πολεμική μανία του ΙΣΛΑΜ, κι εμείς εδώ περιτριγυρισμένοι από ΕΧΘΡΟΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ – Αυγουστιάτικα, ξέσπασε στον Καύκασο το κακό, με πόλεμο πραγματικό με αφορμή τη μικρή ΟΣΣΕΤΙΑ, που με λίγους χιλιάδες κατοίκους, γύρω τους 70.000, θέλει ανεξάρτητο… κράτος!

ossetiatroops Κάπως, σαν Κόσοβο. Με τη διαφορά πως αυτό συγκεντρώνει, με διάφορους τρόπους και περιμαζέματα, κάπου ένα μισό εκατομμύριο ανθρώπους που αποτελέσανε το, τελικά, σχηματισθέν κρατίδιο για το οποίο οι Ρώσοι τρόμαξαν, πως θα αποτελεί μοντέλο, για να απαιτούν κάποια τέτοια κρατίδια 1 – 3 εκατομμυρίων να γίνουν ανεξάρτητες κρατικές οντότητες, πράγμα που το επιδιώκει τόσο η Ε.Ε., που έχει σχέδια για αυτονόμηση πολλών τέτοιων προσχηματισμένων ή μετασχηματισμένων περιφερειών, ακόμα και μέσα στις δικές τους χώρες. Μια από τις οποίες είναι και η Ελλάδα, με τη μέθοδο των μειονοτήτων, ή των μεγάλων στρατηγικών σκοπιμοτήτων.

"Sponsored links"

Για να υπερισχύσουν τα 2 – 3 μεγάλα κράτη της Ε.Ε. στη λήψη των μεγάλων αποφάσεων για την ευρωπαϊκή πορεία, στις νέες σκληρές συνθήκες που διαμορφώνονται. Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση της ανεξαρτησίας της Οσσετίας, ή της Αχπαζίας η Ρωσική αρκούδα στάθηκε κοντά τους, διεκδικώντας την επανασύνδεσή της με αυτή.

Κι η Ευρώπη τι να κάνει; Δια του προέδρου της Ε.Ε., αυτό το εξάμηνο, του κ. Νικολά Σαρκοζί σταμάτησε την αρκούδα να μουγκρίζει απειλητικά στις προκλήσεις που της έκαμε η «Αλεπού» Γεωργία. Η οποία με σχέδια και παρακινήσεις του Αμερικανοατραφούς προέδρου της κ. Σακασβίλι προκάλεσε τη Ρωσία να επιτεθεί… Έκτοτε, μέσα σε πέντε μέρες ο Γεωργιανός αγώνας είχε «στεφθεί» με τραγική αποτυχία. Για να φθάσουν, τώρα, η υπόθεση να ζητούνται μέτρα κατά του Σακασβίλι (ως εγκληματία πολέμου) και συνεργατών του από την πλευρά του Ρώσου Προέδρου Μεντενέγιεφ.

Αμερική – Ευρώπη πούλησαν Σακασβίλι

Όμως, οι μεγάλοι σύμμαχοι του προέδρου Σακασβίλι σπεύσανε συν – αγωνιστικά να τον στηρίξουν φαινομενικά. Γιατί πραγματικά δεν είναι διατεθειμένοι για χάρη των λαθών του να παραβλάψουν άκαιρα, ευρύτερα συμφέροντά της σ’ αυτές τις τόσο επικίνδυνες ζώνες, στις οποίες θέλουν να διεισδύσουν… Έστω δια του ΝΑΤΟ, το οποίο αποτελεί κόκκινο πανί στα μάτια της επαναδυναμωμένης Ρώσικης αρκούδας…. Η οποία στον πρώτο γύρο κέρδισε το τεστ αντοχής, στο μεγάλο μούγκρισμα της, όλες της Δύσης. Και, κυρίως, της υπερ – ατλαντικής υπερδύναμης που ετοιμάζει την αντιπυραυλική ασπίδα… Έτσι, ξαφνικά, δημιουργήθηκε απειλή – ακόμη και πυρηνικής καταιγίδας, σε Αυγουστιάτικη εποχή, 63 χρόνια μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα…

Αλήθεια, που πάμε, σε ποιους κινδύνους βρισκόμαστε, σε ποιες δυσμενείς καταστάσεις εμπλεκόμαστε κι εμείς οι μικροί κι αδύναμοι να καταπολεμήσουμε τέτοιες καταστάσεις; Βέβαια, με αναλογίες μιας άλλης εποχής, αδύνατον ήτανε για την Ελλάδα ν’ αντισταθεί στον Ιταλικό Φασισμό και στο Γερμανικό Ναζισμό και να τους αντιμετωπίσει. Όμως, στάθηκε, τους αντιμετώπισε και τους στραπατσάρισε τόσο πολύ…

Γύρω «εχθρό – φιλοι», μέσα ξενόδουλοι

Τώρα, όμως, ποιους να αντιμετωπίσουμε αγων-ιστικά αφού όλοι γύρω μας είναι εχθρό – φιλοι και όλοι μέσα σε τούτη τη χώρα ξενόδουλοι; Ας είναι. Παρόλ’ αυτά ΑΜΕΣΑ οι Έλληνες έχουν να κάμουν αγωνιστικά πολλά, για να μη ζήσουν σύντομα, πάλι, δεινά. Γιατί δεν ξέρουμε την κάθε άλλη μέρα τι κακό συναπάντημα βρίσκουμε στα πόδια μας μπροστά! Πάντως, ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος της πλανητικής πυρηνικής εποχής, ενός νέου πολιτισμού της ανθρωπότητας, αποτελεί μια Νέα πραγματικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για τον οποίο, ήδη, έχει σημάνει Συναγερμός για την ύστατη προστασία του από μια μερική, ακόμα, και ΟΛΙΚΗ καταστροφή του.

Ήδη, είναι γνωστό ακόμα και στους πιο αδιάφορους κατοίκους του κόσμου μας ότι τα όρια της περιβαλλοντικής αντοχής του πλανήτη Γη έχουν φθάσει στα ακραία τους σημεία. Μάλιστα, έχει επισημανθεί, πως ως το 2050 μπορεί να υπάρξει περιβαλλοντική κατάρρευση, με όλες τις εφιαλτικές συνέπειες για τη ζωή στον πλανήτη.

Απειλή ο νέος ψυχρός πόλεμος

"Sponsored links"

Γι’ αυτή, όμως, την καταστροφική απειλή αδιαφορούν οι υπερ – εξουσίες και οι εξουσίες, σε όλα, περίπου, τα κράτη της Γης, με συνακόλουθη την αδιαφορία των πολιτών για το περιβάλλον. Το οποίο, όμως, επιβαρύνεται κάθε μέρα και πιο πολύ από τους συνεχείς εξοπλισμούς, επανεξοπλισμούς και υπερ – εξοπλισμούς οι οποίοι, είτε ως πυρηνικά, είτε ως χημικά όπλα μαζικής καταστροφής, έχουν μολύνει, ιδιαίτερα επικίνδυνα – από την αρχή του ψυχρού πολέμου, ως σήμερα – γη, θάλασσα και αέρα.

Για να ξαναβρεθούμε πάλι σε μια κατάσταση νέας ψυχροπολεμικής εξουσιαστικής, οικονομικής και κοινωνικής αναταραχής. Η οποία, όμως, προοιωνίζεται να είναι μακρά και ζημιογόνος για άτομα, έθνη, λαούς σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη.

Η Αμερική παραγνώρισε, υποβάθμισε και προκάλεσε τη Ρωσία

Ο παλιός Ψυχρός Πόλεμος ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή άρχισε από τις αρχές του 1950, κορυφώθηκε το 1963 – 64 με την τόσο επικίνδυνη κρίση της Κούβας. Συνεχίστηκε με διαρκείς εντάσεις ως το 1989 που πραγματοποιήθηκαν οι σημαντικοί αφοπλισμοί. Με ψυχροπολεμική μικρή ανάπαυλα, λόγω αγωνιστικής αδυναμίας της Μετα – Σοβιετικής Ρωσίας να αντιπαρατεθεί προς την πανίσχυρη τότε αμερικανική Υπερ – δύναμη και τους πολέμους που έκανε στον Κόλπο. Όμως η Αμερική παραγνώρισε και υποβάθμισε τις δυνατότητες επαναϊσχυροποίησης και αντίδρασης, με Νέα Ψυχροπολεμική δυναμική της Ρωσίας.

Ανατολή – Δύση Ψυχροπολεμικά – Ισλάμ Αγριο – πολεμικά!

Μια αντιπαράθεση που άρχισε με την Γεωργία (με Αμερικανική κατεύθυνση) για ΝΑΤΟποίησή της, όπως και της Ουκρανίας, σε συνδυασμό με τη διεκδίκηση ενσωμάτωσης στη δική της κυριαρχίας, κυρίως της Οσσετίας. Η σύγκρουση ήταν κρίσιμη, με συνέπεια, τώρα, να αρχίσει ο δεύτερος πολυχρόνιος ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με Χριστιανική Δύση και Ανατολή, ανάμεσα στις οποίες ουρλιάζουν οι γκρίζοι Λύκοι, οι ύαινες και τα τσακάλια του Ισλαμισμού, μέσα στην παγωνιά του Νέου Ψυχρού Πολέμου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live