Ερώτηση Εμπορικού Συλλόγου Χανίων προς Δήμαρχο Νέας Κυδωνίας για την ευνοϊκή μεταχείριση απέναντι στο Jumbo

Κανένα σχόλιο

Παρακολουθούμε ότι πραγματοποιούνται έργα στην περιοχή Μακρύ Τοίχου του Δήμου σας εδώ και 1 ½ μήνα. Ενώ σε όλα τα πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα γίνονται έργα με αποτέλεσμα να πλήττονται οι τοπικές επιχειρήσεις ωστόσο δεν συμβαίνει αυτό έξω από την επιχείρηση Jumbο A.E παρ’ όλο που ο δρόμος που έχει διανοιχτεί είναι παράνομος σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης (ακολουθεί συνημμένα έγγραφο σχετικό).

Γιατί υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στην παραπάνω επιχείρηση και τι προστίθεστε να κάνετε για τον παράνομο δρόμο που προκαλεί συνεχώς τροχαία ατυχήματα ακόμα και θανατηφόρα;

"Sponsored links"

Με τιμή

Εκ του ΔΣ

Ελληνική Δημοκρατία

Περιφέρεια Κρήτης

Γενική Διεύθυνση Περιφέρειας

Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων

Θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω

1) Με το (στ) σχετικό λάβαμε γνώση ότι από την εταιρεία JUMBO AEE έχει υποβληθεί προς έλεγχο και έγκριση στην ΔΔΕ της περιφέρειας μας μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων και σύνδεσης με το πέριξ οδικό δίκτυο.

2) Η εν λόγω εταιρεία προέβη στην διάνοιξη ανωνύμου οδού προς εξυπηρέτηση των πελατών της, και συνέδεσε αυτήν με την παλαιά εθνική οδό Χανίων – Καστελίου

"Sponsored links"

3) Οι παραπάνω εργασίες δεν είχαν την απαιτούμενη έγκριση σχετικής μελέτης, δεν χορηγήθηκε σχετική άδεια και δεν επιβλέφθηκαν από την υπηρεσία μας όπως οφείλετο.

4) Η αυθαίρετη συμβολή της ανωτέρω ανωνύμου οδού με την εθνική οδό δημιούργησε και πρόβλημα στην κυκλοφοριακή λειτουργία της ευρύτερης περιοχής και αναιρεί τις ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας του δικτύου φωτεινής σηματοδότησης του παρακείμενου κυκλοφοριακού κόμβου (Αύξηση και διακύμανση φόρτου, σύνθεση της κυκλοφορίας και στρέφοντα ρεύματα)

5) Το μέγεθος του σταθμού είναι υπερβολικά μεγάλο και ο συντελεστής καθοριστικού φόρτου προσαυξάνει τις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης σε εξαιρετικά υψηλό μέγεθος για την περιοχή και επιβαρύνει σημαντικά τους κυκλοφοριακούς κόμβους της ευρύτερης περιοχής (Κόμβος Χρυσής Ακτής και Κόμβος Αγίων Αποστόλων Νέας Κυδωνίας)

6) Είναι προφανές ότι πρόκειται περί εμπορικού πολυκαταστήματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κατατεθείσα μελέτη (συνημμένη στο (στ) σχετικό- όπου αναφέρεται το κτίριο ως συγκρότημα πολυκαταστήματος.

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε για τις δικές σας ενδεχομένως πρόσθετες αναγκαίες και επιτακτικές ενέργειες για την διασφάλιση της ασφαλούς δημόσιας συγκοινωνίας από την συνεχιζόμενη λειτουργία του πολυκαταστήματος και την άσκηση των νομίμων περί διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών (29ο ΚΠΔ) σε βάρος παντός υπευθύνου.

Με εντολή ΓΓΠ Κρήτης

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής

Νικόλαος Παπανικολάου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live