Αγώνας Scrable από τον ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ.

Κανένα σχόλιο

Δεύτερη φορά φέτος ο Σύλλογος μοτοσυκλετιστών Ρεθύμνου ανέλαβε την διοργάνωση χωμάτινου αγώνα Scrable που έλαβε μέρος στο χωριό Καρέ Ρεθύμνου, σε μια ιδιωτική πίστα για πρώτη φορά. Οι συμμετοχές περιορίστηκαν στις 21, και ο λόγος ήταν κυρίως να δοκιμαστεί η νέα πίστα σε συνθήκες αγώνα, και ο εντοπισμός τυχόν λαθών και προβλημάτων.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 18.00 και ο αγώνας διήρκησε περίπου μία ώρα. 1ος γενικής και κατηγορίας 450 αναδείχτηκε ο Μανώλης Σκύβαλος ο οποίος κινήθηκε ταχύτατα συμπληρώνοντας 19 γύρους με Suzuki Σφακιανάκης RMZ-450 επικρατώντας από την αρχή χωρίς να απειληθεί. 2ος στην ίδια κατηγορία τερμάτισε ο Μπάμπης Κατσικανδαράκης με Suzuki-Εισαγωγική Κισσάμου RMZ-450. Στo τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Τάσος Γεωργαλής με HELLINSTORE 020-ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΤΜ όπου έκανε ένα άνετο αγώνα συμπληρώνοντας 15 γύρους.

"Sponsored links"

Λίγο πριν την εκκίνση Νίκος Δουρουντουδάκης 1ος στην κατηγορία 250 τετράχρονα
Γιάννης Λιονής 3ος στα 125 νικητής στην κατηγορία 250 δίχρονα ο Κώστας Μυτιληναίος
2ος στα 250 δίχρονα ο Μάνος Παπαδάκης Χωρίς απειλή 1ος γενικής και 450 ο Μανόλης Σκύβαλος
Βασίλης Φραγκιαδάκης Μανόλης Βασιλάκης νικητής στην Open
Τάσος Γεωργαλής 3ος στην κατηγορία 450 Μπάμπης Κατσικανδαράκης 2ος στην κατηγορία 450

Στην κατηγορία OPEN ο Μανόλης Βασιλάκης με ΚΤΜ 250 τερμάτισε μπροστά από τον Θεόδωρο Ξυρουχάκη με MOTO EXTREME YZF 250, και την 3η θέση κατέκτησε ο Αντώνης Μαρεντάκης με SUZUKI RMZ-450. στην κατηγορία 125 1ος τερμάτισε ο Ιωάννης Τσαγκαράκης με ΚΤΜ συμπληρώνοντας 18 γύρους. 2ος ο Μαρίνος Χρήστος επίσης με ΚΤΜ και 3ος ο Γιάννης Λιονής με ΥΖ 125.

Στην κατηγορία 250 δίχρονα νικητής αναδείχτηκε ο Κώστας Μυτιληναίος με Kawasaki KX. 2ος τερμάτισε με ΚΤΜ ο Παπαδάκης συμπληρώνοντας 17 γύρους (1 λιγότερο από τον 1ο) και 3ος τερμάτισε ο Βασίλης Φραγκιαδάκης με YAMAHA YZ 250-EΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΗΣ. Στην κατηγορία 250 τετράχρονα, 1ος τερμάτισε ο Νίκος Δουρουντουδάκης με HONDA CRF 250 συμπληρώνοντας 17 γύρους, 2ος επίσης με 17 γύρους τερμάτισε ο Γιώργος Καντιφεδάκης με Suzuki RMZ-250 και 3ο τον Θανάση Μυλωνάκη επίσης με SUZUKI RMZ. Τέλος στην κατηγορία junior ο αγώνας διήρκησε 20 λεπτά και ο Συλλάς Γιαγκιόζης πήρε την καρό σημαία με 2ο τον Δουρουντουδάκη Γιώργο και 3ο τον Νικόλαο Φανουράκη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live