1ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο χειρουργικής σπονδυλικής στήλης

Κανένα σχόλιο

Στο Συνεδριακό Κέντρο του CRETA MARIS στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης από 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2008 θα διεξαχθεί το 1ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (1st EUROPEAN SPINE REVIEW AND CADAVER HANDS-ON COURSE), με διεθνή συμμετοχή ιατρών από όλες τις ηπείρους. Το Συνέδριο αυτό διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά συνέδρια χειρουργών σπονδυλικής στήλης στον κόσμο.

Η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Ηρακλείου Κρήτης και ο καθηγητής κος Αλέξανδρος Χατζηπαύλου, μαζί με την Κλινική Σπονδυλικής Στήλης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Cleveland των Η.Π.Α. συνδιοργανώνουν το επιστημονικό αυτό γεγονός.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live