10 χρόνια ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής στην Ελλάδα – 2η χρονιά το Music Day στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής γιορτάζει φέτος 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Από το 1999, κάθε χρόνο ανελλιπώς, μουσικοί κάθε είδους μαζεύονται για να μοιραστούν με όλο τον κόσμο το πάθος που τους ορίζει. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής αποτελεί κοινή πολιτιστική δράση σε όλη την Ευρώπη, με περισσότερες από 20.000 ταυτόχρονες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Θεσμός τεράστιας απήχησης, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής χρόνια τώρα δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε άρτιες τεχνικά συνθήκες, αναδεικνύει τάσεις, δημιουργεί δίκτυα μεταξύ καλλιτεχνών και κόντρα στο πνεύμα των καιρών, παραμένει δωρεάν από όλους και για όλους.

2η χρονιά στα Χανιά

"Sponsored links"

Η ομάδα xiamass σε συνεργασία με την ΔΗ.Π.Ε.Χ. αρχίζουν τις διαδικασίες για την επανάληψη της μεγαλύτερης μουσικής διοργάνωσης που έχει γίνει στην πόλη μας. Την 21η Ιουνίου του 2008, με τη στήριξη των χορηγών μας, γεμίσαμε τα Χανιά με μουσικές από διαφορετικά είδη σε 7 διαφορετικές μουσικές σκηνές σε 7 σημεία της πόλης.

Για φέτος φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε κάτι ποιοτικότερο σε μια γιορτή στην οποία συμμετέχουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του. Είμαστε ανοιχτοί στις ιδέες και τις προτάσεις σας για συνεργασίες ώστε να στηρίξουμε κάθε μουσική προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο. Οι καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συμμετέχουν μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας καθώς έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία επιλογής μουσικών σχημάτων για την κατάρτιση του τελικού προγράμματος της γιορτής της μουσικής.

Επίσης καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στις προσπάθειες μας είτε θεσμικά, είτε μέσω χορηγιών ή ακόμη και σαν εθελοντές να επικοινωνήσουν μαζί μας.  Υπενθυμίζουμε ότι οι τελικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα 19-23 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Σας περιμένουμε στην μεγαλύτερη μουσική γιορτή της πόλης! Την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Χανίων με θέμα την έναρξη της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής στα Χανιά.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live