2 χρυσά, 1 χάλκινο, 1 αργυρό ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ Lines στο πρωτάθλημα Κρήτης μικρών κατηγοριών

Κανένα σχόλιο

Την περασμένη Κυριακή στη περιοχή Κέρι στο Ηράκλειο διεξήχθει το πρωτάθλημα Κρήτης Μικρών Κατηγοριών. Ο καιρός ήταν υπέροχος δίνοντας την δυνατότητα σε γονείς, αθλητές και σε όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Στην κατηγορία μίνι μικρών νικητής αναδείχθηκε ο Γιαννουδάκης Κώστας του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES και με πολύ καλή προσπάθεια ο Σπαθαράκης Νικηφόρος τερμάτισε 6ος . Στα μίνι μεγάλα ο Καλιβρετάκης Δημήτρης κατετάγη 3ος , Κατσοχειράκης Σπύρος 4ος με πτώση στην αρχή του αγώνα και ο Κορτσιδάκης Μάριος 6ος . Στην κατηγορία παμπαίδων ο Κακαβελάκης Ιωάννης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES με μεγάλη διαφορά από τον συναθλητή του Κυριαζάκη Νίκο που ήταν 2ος, τερμάτισε 1ος,ενώ ο Κοπανάκης Δημήτρης τερμάτισε 4ος και 5ος ο Πιτατζής Δημήτρης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live