23η Agrotica με συμμετοχή της Νομαρχίας Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου με δικό της περίπτερο στην 23η Agrotica στη Θεσσαλονίκη, όπου απέσπασε μάλιστα το Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου της.

Η αντιπροσωπεία της Νομαρχίας Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντινομάρχη Πρωτογενή Τομέα, κ. Ζαχαρία Σπυριδάκη, δέχτηκε και φιλοξένησε στο ζεστό περιβάλλον του περιπτέρου εκπροσώπους τοπικών αυτοδιοικήσεων, γεωργικών συνεταιρισμών και οργανώσεων του αγροτικού τομέα από όλη τη χώρα. Το περίπτερο της Νομαρχίας Ηρακλείου επισκέφθηκε και η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και εμπορικοί αντιπρόσωποι για τα προϊόντα των δεκαοχτώ επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχίας και συμμετείχαν στο περίπτερο, εκθέτοντας ελαιόλαοδο, κρασί, ρακι, νωπά οπωροκηπευτικά, παξιμάδι, μέλι, αρωματικά φυτά και ζυμαρικά.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live