3 μετάλλια η ακαδημία του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ Lines στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Επιτυχή χαρακτηρίζεται η “απόβαση” της ακαδημίας στην Αθήνα στο αγώνα σιρκουί που διοργάνωσε ο ΣΠΑ Ερμής στο Μαρκόπουλο με την συνολική συγκομιδή των τριών μεταλλίων αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαν αγωνιστεί και την προηγούμενη ημέρα στα Πεδινάκεια με όφελος 6 μετάλλια και η κούραση ήταν αυξημένη λόγω του ταξιδιού.

Αναλυτικότερα στα μίνι μικρά ο Καλιβρετάκης Δημήτρης κατέλαβε την 3η θέση, ο Κορτσιδάκης Μάριος την 8η και ο Πανηγυράκης Γιάννης την 10η. Στους παμπαίδες ο Κακαβελάκης Γιάννης με την πρώτη θέση που κατέλαβε, έφτασε τις 5 νίκες για φέτος, ο Σταματάκης Χρήστος κατετάγη 3ος, ο Πιτατζής Δημήτρης 6ος , ο Κυριαζάκης Νίκος 9ος και ο Κοπανάκης Δημήτρης 13ος. Τέλος στους παίδες ο Κακαβελάκης Γιώργος τερμάτισε 7ος και ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 10ος .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live