3α Παγκρήτια Ποδοσφαιρικά Βραβεία

Κανένα σχόλιο

Έφτασε η μεγάλη στιγμή που περίμεναν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες στο Ρέθυμνο, αλλά πλέον και στην υπόλοιπη Κρήτη. Σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου, στις 7.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ραντεβού ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Κρήτης για τη διεξαγωγή των «3ων Παγκρήτιων Ποδοσφαιρικών Βραβείων». Σημείο του μεγάλου αυτού ραντεβού είναι το «Σπίτι του Πολιτισμού» στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και σε μία καινούρια και υπερσύγχρονη αίθουσα, όπου θα συγκεντρωθεί όλη η ποδοσφαιρική Κρήτη.

Η εκδήλωση των «3ων Ποδοσφαιρικών Βραβείων» που διοργανώνεται από το 2007 αποτελεί το μεγάλο γεγονός του μήνα και όλοι οι διαγωνιζόμενοι σε Περιφερειακό και τοπικά πρωταθλήματα Ρεθύμνου, περιμένουν με αγωνία την βράβευση των κορυφαίων για τη χρονιά, η αυλαία της οποίας έπεσε πριν από μερικές ημέρες. Περισσότερα από 30 έπαθλα περιμένουν τους κατόχους τους και θα τους βρουν σήμερα το απόγευμα.

"Sponsored links"

Είναι μια εκδήλωση του ΗΧΟΥ FM 94.2, της εκπομπής «Ο ΗΧΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» και των συντελεστών της Γιώργου Σταρά και Βαλάντη Χόμπη, όπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι σε Περιφερειακό πρωτάθλημα, Α’ και Β’ κατηγορία Ρεθύμνου. Φέτος η εκδήλωση είναι αρκετά ανανεωμένη, με πολλές καινοτομίες και αρκετές εκπλήξεις για όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η φιλοσοφία και το νόημα που έχουν οι συντελεστές της διοργάνωσης των 3ων «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2008 – 2009». Πιστεύοντας ακράδαντα, ότι ο αθλητισμός και δη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που απασχολεί και ενδιαφέρει χιλιάδες ανθρώπους στο Νομό Ρεθύμνου και σε ολόκληρη την Κρήτη, είναι μέρος και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Για αυτό και στην τρίτη χρονιά τους τα «Ποδοσφαιρικά Βραβεία» που τείνουν να εξελιχθούν σε θεσμό, δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία. Οι συντελεστές της εκδήλωσης έχουν ορίσει ως συμβολικό ποσό εισόδου στην αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνου, για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, τα 5 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση δύο σημαντικών προορισμών. Για τρίτη χρονιά τα «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2007 – 2008», θα στηρίξουν οικονομικά το Ταμείο Αρωγής Τραυματισθέντων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ρεθύμνου καταθέτοντας σε αυτό, το 50% των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης, ενώ το άλλο 50% θα διατεθεί για αγορά αθλητικού υλικού που θα δοθεί στους στο Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Ίκαρος».

OΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

2) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

3) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ

4) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

"Sponsored links"

5) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

6) Ο ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

7) Ο MVP ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ

8) Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΘΟΥΣ & FAIR PLAY ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

9) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

10) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

11) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ (ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)

12) Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

Β. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

13) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

14) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

15) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ

16) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

17) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

18) Ο ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

19) Ο MVP ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ

20) Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΘΟΥΣ & FAIR PLAY ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

21) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

22) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

23) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ (ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ)

24) Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ)

25) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

26) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

Γ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ

27) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ

28) Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ

29) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ 01/05/09 – 22/05/09)

30) ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΗΦΗΣ ΒΟΤΖΑΚΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ.

ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ FORWARD (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ FAIR PLAY ΣΕ Α’ & Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ).

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live