3 αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στο 2ο παγκόσμιο κύπελλο πίστας

Κανένα σχόλιο

Η Κολομβία είναι ο επόμενος “μεγάλος” σταθμός για την εθνική ομάδα πίστας ποδηλασίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών-γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2010.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος. Στο Κάλι η ελληνική αποστολή καλείται να αποδείξει την ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια και την πρόοδο που έχει σημειώσει η ποδηλασία στη χώρα μας.

Μεγάλες προσδοκίες για την παρουσία τους στην Κολομβία, υπάρχουν και από τους Ζαφείρη Βολικάκη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Δημήτρη Πολυδωρόπουλο, Δημήτρη Χαϊδεμενάκη και Χαράλαμπο Καστραντά. Η γυναικεία παρουσία της ελληνικής αποστολής Ελευθερία Κανδυλάκη, αναμένεται να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από τον υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

"Sponsored links"

Μηχανικός της εθνικής ομάδας είναι ο Μιχάλης Ταμανάκιας.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας: Λάμπρος Βασιλόπουλος (ομοσπονδιακός προπονητής), Μιχάλης Ταμανάκιας (μηχανικός), Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, Δημήτρης Χαϊδεμενάκης, Χαράλαμπος Καστραντάς, Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης (αθλητές), Ελευθερία Κανδυλάκη (αθλήτρια).Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live