4η έκθεση ελαιολάδου και προϊόντων ελιάς

Κανένα σχόλιο

Με κοινό περιπτέρο ΤΕΔΚ και Ν.Α. Χανίων — Με ικανοποιητική συμμετοχή εκ μέρους των τυποποιητών ελαιολάδου και προϊόντων ελιάς πραγματοποιήθηκε στον Ο.Λ.Πειραιά η 4η Έκθεση Ελαιολάδου & Ελιάς. Η έκθεση η οποία διήρκεσε τρεις μέρες, από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου, αποτέλεσε τον κεντρικό τόπο συνάντησης των ανθρώπων της ελαιοκομίας της χώρας μας, από τον οποίο δεν μπόρεσαν να λείψουν τα Χανιά, ένας Νομός κατ’ εξοχήν ελαιοκομικός.

Η Τ.Ε.Δ.Κ. και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων σε κοινό περίπτερο και με συνεχή εκπροσώπηση και από τις δύο πλευρές φιλοξένησαν τους Χανιώτες που παράγουν, τυποποιούν και συσκευάζουν ελαιόλαδο, ελιές ή άλλο προϊόν με βάση το λάδι. Ο Νομός μας ενωμένος πρόβαλλε την ελιά, το λάδι και τα προϊόντα, έδωσε χώρο και βήμα στους παραγωγούς, τους τυποποιητές και τους διακινητές των προϊόντων μας τα οποία ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και κάνουν γνωστή την Κρήτη ολόκληρη.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία στο περίπτερο του Νομού τόσο της κ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνας Μπατζελή με τους αρμόδιους Υφυπουργούς της όσο και του Πρέσβη της Κίνας της χώρα μας, όπου και οι δύο εξέφρασαν τόσο τον ενθουσιασμό τους για τα προϊόντα των Χανίων όσο και την πρόθεσή τους να επισκεφθούν το Νομό προκειμένου να συναντηθούν με όλους τους εμπλεκόμενους στο εμπόριο του ελαιολάδου.

"Sponsored links"

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους Χανιώτες παραγωγούς – τυποποιητές ελαιολάδου και προϊόντων ελιάς οι οποίοι για 4η συνεχή χρονιά ενίσχυσαν με ενθουσιασμό το θεσμό της Έκθεσης μια και με την παρουσία τους έδωσαν ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση στο περίπτερο.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και να μην ευχαριστήσουμε και δια του τύπου την ουσιαστική αρωγή της Α.Ν.Ε.Κ., μια και η έμπρακτη βοήθεια και συμβολή της στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης τοπικών προϊόντων και ιδιαίτερα του ελαιολάδου και των προϊόντων αυτού υπήρξε απαραίτητη στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η πώληση αυτών. Τα Χανιώτικα προϊόντα μετά το πέρας του Φεστιβάλ επιστράφηκαν στα Χανιά και θα δοθούν σε Ιδρύματα του Νομού μας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live