4ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιοεξυγίανσης

Κανένα σχόλιο

Από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας και το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ

Το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με το University of Bologna και το University of Sheffield διοργανώνει το 4ο Ευρωπαϊκό συνέδριο Βιοεξυγίανσης «4th European Bioremediation Conference». Πρόκειται για μια σειρά συνεδρίων που πραγματοποιούνται κάθε δυο ή τρία χρόνια στα Χανιά. Το πρώτο συνέδριο διεξήχθη το 2001 και από τότε τα εν λόγω συνέδρια έχουν καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλή και επιτυχημένα, καθιερώνοντας την πόλη μας ως πόλο επιστημονικών συνεδρίων. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο κ. Νικ. Καλογεράκης, καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

"Sponsored links"

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες σχετικές με την αποκατάσταση εδαφών, υπογείων υδάτων και ιζημάτων (σε λίμνες και θαλασσίους χώρους) ρυπασμένων από τοξικά και επικίνδυνα απόβλητα (ήτοι οργανικούς ρύπους και βαρέα μέταλλα) χρησιμοποιώντας καινοτόμες βιολογικές μεθόδους ή συνδυασμό βιολογικών και φυσικοχημικών διεργασιών. Θα υπάρχουν και ιδιαίτερα τμήματα που θα ασχοληθούν με την επαναχρησιμοποίηση και αξιοποίηση των αγροτο-βιομηχανικών αποβλήτων (π.χ., απόβλητα ελαιουργείων).

Το 4ο συνέδριο αναμένεται να είναι πολύ επιτυχημένο, δεδομένου ότι αναμένονται περισσότεροι από 250 επιστήμονες, Έλληνες και αλλοδαποί επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας και αναγνώρισης από όλο τον κόσμο (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ιράν, Κορέα, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Δανία, κ.α.).

Ημερομηνία διεξαγωγής συνεδρίου: 03-06 Σεπτεμβρίου, 2008

Τόπος διεξαγωγής συνεδρίου: MINOA PALACE HOTEL – Πλατανιάς

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live