4 χρόνια κατάληψη Rosa Nera – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κανένα σχόλιο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/06 20:00

“Απ’ τον παγανισμό στο μονοθεϊσμό”: Με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου) συζήτηση για την καπήλευση και την καταστολή των .αγροτικών γιορτών απ’ τις μονοθεϊστικές θρησκείες. Προβολή ντοκιμαντέρ για τα κοινά σημεία διαφορετικών θρησκειών

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/06 19:00

"Sponsored links"

“Τεχνοεπιστήμη – ο πόλεμος ενάντια στους φυσικούς πόρους και τον άνθρωπο” (Μεταλλαγμένα – βιοκαύσιμα – βιοϊατρική): Απ’ την επιβολή της βιομηχανικής γεωργίας ως τη γενετική μηχανική, απ’ τα πυρηνικά ως τα βιοκαύσιμα, κράτη, στρατοί και εταιρίες ελέγχουν τα ‘τρόφιμα , την ενέργεια και τα φάρμακα. Με πρόφαση την επιστήμη, κίνητρο το κέρδος και συνέπεια το θάνατο.

Προβολή ντοκιμαντέρ: Η νέα ευγονική (διάρκεια 12 λεπτά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/06 19:00

“Τρομοκρατία και θέαμα’’: Retοrt (απόσταγμα): Συλλογικότητα 40 αμερικανών συντρόφων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, που συνέθεσε μια ανάλυση του στρατιωτικού καπιταλισμού, με άξονα το θέαμα και τον πόλεμο μετά την 11 η Σεπτεμβρίου. Δύο από τους συγγραφείς συζητούν μαζί μας τη θέση των Η.Π.Α και της Ευρώπης, στη νέα παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων.

Μετά το τέλος της συζήτησης θα υπάρξει φαγοπότι με ζωντανή μουσική, απ’ τους Ακρίτες (ταμπαχανιώτικα, ρεμπέτικα)

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live