5ο Γυμνάσιο Χανίων «Οι μουσικοί της Βρέμης» Ένα παραμύθι των αδελφών Γκριμ…στα γερμανικά!

1 Σχόλιο

Στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η ΔΗΠΕΧ, η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων και το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, το 5ο Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιάσει την Κυριακή 5, ώρα 20.15 και την Δευτέρα 6 Απριλίου 2009, ώρα 18.00, στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” το παραμύθι των Αδελφών Γκρίμ «Οι μουσικοί της Βρέμης» …στα γερμανικά!

clip_image001Θεατρική διασκευή στα γερμανικά:

"Sponsored links"

Rolf Hanisch, Hanna Hanisch

Ελληνικό κείμενο:

Αγγελική Γαλανάκη, Αγγλικών

Μούκη Τσουρουνάκη, Γερμανικών

Σκηνοθεσία

Θεατρική ομάδα, Μ. Τσουρουνάκη

Σκηνικά

Δημήτρης Φρονιμάκης, Καλλιτεχνικών

Γιώργος Τζατζιμάκης, μαθητής Β΄Γυμν.

"Sponsored links"

Κοστούμια

Θεατρική ομάδα, Μ. Τσουρουνάκη,

Εύη Μαρουσάκη, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης

Μουσική

Erke Duit

Ηχοληψία & μουσική επιμέλεια

Κώστας Κωστουράκης, Μουσικός

Φωτισμός

Σπυριδούλα Ανδρουλάκη, μαθ.1ουΛυκείου

Υπεύθυνη καθηγήτρια

Μούκη Τσουρουνάκη, Γερμανικών

Είσοδος : ελεύθερη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΣΤΕΛΙΝΑ

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ 14 ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live